utazási iroda
56 utazás a mai választékban

A Garda -Tó, Kirándulás Milánóba

Padova - Garda-tó, Garda - Malcesine - Monte Baldo, Garda-tó - Bergamo - Milánó, Sirmione - Peschiera, Verona
5 nap / 4 éjszaka
Indulási időpont(ok):

+ Kívánságaimhoz
Foglalás.( lent kérdezzen )
1. nap

Padova - Garda-tó

Folyamatos utazás Ausztrián keresztül rendszeres pihenőkkel. Érkezés Padovába, a Szt. Antal dóm, Piazza delle Erbe, Piazza dei Signori, és a belváros további látnivalói. Szállás a Garda-tó környékén.

2. nap

Garda - Malcesine - Monte Baldo

Reggeli után egész napos kirándulás a Garda-tó mentén, az 1400 m magas hegyek között. Ismerkedés Garda városával, majd Malcesine, szűk utcáinak, tereinek megkapó hangulata. Hajózás a Garda tavon Limoneba, amely a Garda tó egyik legmegkapóbb kisvárosa. A hajókirándulás után libegővel felmegyünk az 1.800 m magas Monte Baldo hegyre, ahonnan csodálatos panoráma nyílik a Garda tóra és környékére. Szállás az előző helyen.

3. nap

Garda-tó - Bergamo - Milánó

Reggeli után egész napos szabad program a Garda-tónál, fürdés, pihenés, vagy fakultatív program: Látogatás Bergamoban, az olasz komédiák hőseinek szülővárosában. Séta a Felsőváros gyönyörű, ódon épületei között. (Santa Maria, Maggiore Bazilika, Piazza Vecchia). Továbbutazás Lombardia és a „divat fővárosába”, Milánóba. A város nevezetességeinek megtekintése: Dóm (fel lehet menni a Dóm tetejére a pillérek és gótikus csúcsok közé), Sforza vár, Scala. Visszautazás a Garda-tóhoz, szállás az előző helyen.

4. nap

Sirmione - Peschiera

Reggeli után városnézés Sirmioneban. Első benyomásunkat a félszigetre épült városról egy kis hajókirándulásból kapjuk meg. Séta a félszigetre épült középkori hangulatú belvárosban, a vízi vár mentén. Délután szabadidő, fürdőzési lehetőség a Garda-tóban. Este Peschiera látnivalói, szállás az előző helyen.

5. nap

Verona

Reggeli után utazás Veronába, ismerkedés a várossal (látogatás az Amfiteatrumban, Anasztázia templom, Fő tér, Júlia erkélye, Szt.Péter híd.). A városnézést követően indulás haza Magyarországra, érkezés az indulási helyekre a késő esti órákban.

Belépők: kb. 58 €/fő + ifa

Egyágyas felár: 22.000 Ft

(Lehet kérni társítást is, ha van még egy utas, aki egyedül lenne, akkor nem kell fizetni ezt a díjat, csak ha mindenképpen egyedül lesz az utas.)

Félpanziós felár: 22.000 Ft/fő (4 alkalommal vacsora helyi étteremben)

(A más valutában - nem Ft-ban - megadott belépők díját az autóbuszon szedi össze az idegenvezető.)”

  • Fakultatív program
  • Kirándulás Milánóba: 10.000 Ft/fő + kb. 18 €/fő

Nyomtatás

13 700 Ft-tól / nap / utas

Egyéb információ

Időpontok, részvételi díjak (a szervező, előzetes értesítés mellett, a változás jogát fenntartja)

 Részvételi díj 1 fő részére - 1 felnőtt
INDULÁS:
04:15 ÓRA, GYŐR VÁROSHÁZA OLDALA BUSZMEGÁLLÓBÓL
05:30 ÓRA, SOPRON, GYSEV PÁLYAUDVAR ELŐL
06:45 ÓRA, SZOMBATHELY, VASÚTÁLLOMÁS (GAZDABOLT) ELŐL

Utazás, ellátás

Utazás módja Busz
Ellátás reggeli
Időtartam 5 nap / 4 éjszaka
Utazási mintaszerződés

Fizetési lehetőségek:

Ezt az ajánlatot BANKKÁRTYÁVAL is fizetheti. Visa, Maestro, MasterCard. A sikeres tranzakciót követően az utalványt azonnal letöltheti. Majd csak a licit zárása, vagy az "Azonnali" vásárlás UTÁN kell fizetési módot választani.
BUXA: BUXA virtuális számlával rendelkezőknek. A sikeres tranzakciót követően azonnal letöltheti az utalványt. Majd csak a licit zárása, vagy az "Azonnali" vásárlás UTÁN kell fizetési módot választani.
Banki utalás: A vásárlás és a banki utalás fizetési mód választás után rögtön látni fogja az utaláshoz szükséges banki adatokat. A sikeres fizetés nyugtázását követően letöltheti az akciós utalványt.
PayPal: Akkor válassza ezt az on-line fizetési módot, ha rendelkezik PayPal virtuális számlával. A sikeres tranzakciót követően azonnal letöltheti az utalványt.
Gulliver Travel Ajándékutalvánnyal is fizethető. Az ajándékutalvány(ok) értéke a vételárból automatikusan levonásra kerül. FIGYELEM: Ez a fizetési mód utólag nem törölhető és nem módosítható!!!
Most, a jelentkezéskor csak 12.7 % foglaló fizetendő.Előleg 40% 4 nappal a foglaló utánA fennmaradó összeget az utazást megelőző 30. napig kérjük kiegyenlíteni.

Az előleget (40%) legkésőbb 8 napon belül kell befizetni.

Ha egy hónapon belül történik a foglalás, akkor a teljes összeget egyben kell rendezni.

Kérdezzen - A szó elszáll, az írás megmarad - Mindig írásban kérdezzen, ne telefonon!

Munkatársunk segít, ha kérdése van. Ha nem találná válaszunkat, levelezőjében nézze meg a spam, kéretlen és egyéb bejövő mappákat is, hátha ott lesz :-)

Még 1000 karakter
elküldöm
Foglalás.( lent kérdezzen )
Már több, mint 102.000 kedvezményes
wellness kupon talált gazdára a Gulliverről!
Köszönjük kedves Olvasóinknak,
Vásárlóinknak és Szállás Partnereinknek!
© Gulliver Office Kft.
hotelek, szállás, wellness,
wellness hotel, kupon, árverés
Eng.sz.: U-000903
Biztosító neve: Colonnade
Biztosítás kötvényszáma: 990 0000140
Nemzeti Adatvédelmi nyilvántartási szám: NAIH-60757