A nagy utazó
9 utazás a mai választékban

Ausztria - Advent Bécsben és Hundertwasser örökség Bécsban a Szállás nélkül, Bécsban

Ausztria - Advent Bécsben és Hundertwasser örökség
Indulási időpont(ok): 2017. Dec. 03.

+ Kívánságaimhoz
Árajánlatot kérek
1-0

Ausztria - Advent Bécsben és Hundertwasser örökség

1. nap: Budapest-Bécs-Budapest
Reggel, 5:45 órakortalálkozunk a Népligetben,Hell Miksa sétány, Planetárium táblánál,indulás 6:00-kor. Folyamatos utazás Ausztriába, egy rövidebb pihenővelútközben.Reggel indulás Bécsbe, érkezés körülbelül 10 órakor. Érkezés után avilághírű osztrák építész és festő Múzeumát, a Kunst Haus Wien-tlátogatjuk meg, ahol megismerkedhetünk a művész munkásságával, majd egytematikus séta keretében az általa tervezett épületeket keressük fel.Végül megnézzük a nevezetes Hunderwasser-házat, mely Bécs egyiklegközkedveltebb nevezetessége. A tematikus séta után részt vehetnek egy„hagyományos” óvárosi sétán, ahol egyéb nevezetességekkel ismerkedhetnekmeg: az Operaházat, a Kärtnerstrasset, végül a Stephansdomot keresikfel.A közös program után szabadprogram keretében érdemes ellátogatnivalamelyik karácsonyi vásárba, akár a legközelebb fekvő, a Városházaelőtt található nevezetes „Christkindlmarkt”-ba, ahol ajándékokatvásárolhatnak, megkóstolhatják a puncsot, vagy a forralt bort, a bécsikolbászt, vagy akár az igazi bécsi szeletet is.A programok sorrendje az egyes programhelyszínek visszaigazolásainakfüggvényében változhat.Hazaérkezés: a késő esti órákban.Pénzügy: Haus Wien állandó kiállítás belépődíja:felnőtt: 10 EUR/fő, gyerek: 6 EUR/fő, 10 éves korig ingyenesVidéki felszállási helyek: M7/M1-es autópálya, Budaörsi Pihenőhely, Agip benzinkút, 10-es km kő,M1-es autópálya, Sasfészek-tó Pihenőhely, MOL benzinkút, 21-es km kő,M1-es autópálya, Zsámbéki Pihenőhely, Agip benzinkút, 28-as km kőM1-es autópálya, Óbarok Pihenőhely, OMV benzinkút, 43-as km kő,M1-es autópálya, (Tatabánya) MC Donald’s parkoló (Vértesszőlős), 61-eskm kő,M1-es autópálya,(Tata) Remeteségi Pihenőhely, Shell benzinkút, 64-es kmkő,M1-es autópálya,(Bábolna) Concó Pihenőhely, OMV benzinkút, 94-es km kő,M1-es autópálya, (Győr) Arrabona Pihenőhely, Agip benzinkút, 119-es kmkő,M1-es autópálya, (Mosonmagyaróvár) Mosoni Pihenőhely, MOL benzinkút,162-es km kő.A részvételi díj tartalmazza: az autóbuszosutazást, a magyar nyelvű idegenvezetést és csoportkísérést, a szervezésdíját, ingyenes Bécs belváros térképet. Az alapár tartalmazza: azutazást busszal, a szervezést és a magyar nyelvű idegenvezetést.Az alapár nem tartalmazza: a regisztrációs díjat (1 000Ft/fő), a belépők, az étkezést és a biztosítást.Pénzügy: Kötelezően fizetendő: városi behajtásiengedély és parkolási díj: 3 EUR/fő, melynek összege változhat.A behajtási díjat és a belépők árát a buszon az idegenvezetőnek EUR-bankell befizetni, amelyek időközben változhatnak. Az ajánlat máskedvezménnyel nem összevonható.Az árak bizonyos esetekben nem csak a belépőjegyeket, hanem a járulékosköltségeket is tartalmazzák. (foglalási díj, helyi idegenvezető,szervezési költség).Kedvezményes utasbiztosítás (Baleset-, betegség, poggyász) az utazásiirodában köthető.

Szállás nélkül, Bécs:

  • Fakultatív program
  • :

Nyomtatás

8 325 Ft-tól / nap / utas

Egyéb információ

Időpontok, részvételi díjak

 Részvételi díj 1 fő részére - 1 felnőttRészvételi díj 10 fő részére - 10 felnőttRészvételi díj 2 fő részére - 2 felnőttRészvételi díj 3 fő részére - 3 felnőttRészvételi díj 4 fő részére - 4 felnőttRészvételi díj 5 fő részére - 5 felnőttRészvételi díj 6 fő részére - 6 felnőttRészvételi díj 7 fő részére - 7 felnőttRészvételi díj 8 fő részére - 8 felnőttRészvételi díj 9 fő részére - 9 felnőtt
2017. Dec. 03.11 990 Ft / csomag115 900 Ft / csomag
83 250 Ft / csomag
23 180 Ft / csomag
16 650 Ft / csomag
34 770 Ft / csomag
24 975 Ft / csomag
46 360 Ft / csomag
33 300 Ft / csomag
57 950 Ft / csomag
41 625 Ft / csomag
69 540 Ft / csomag
49 950 Ft / csomag
81 130 Ft / csomag
58 275 Ft / csomag
92 720 Ft / csomag
66 600 Ft / csomag
104 310 Ft / csomag
74 925 Ft / csomag

Utazás, ellátás

Utazás módja autóbusszal
Ellátás önellátás
Utazási mintaszerződés

Fizetési lehetőségek:

Ez az ajánlat 12.7% foglaló kifizetésével elvihető, a fennmaradó összeget ráér később fizetni.
Ezt az ajánlatot BANKKÁRTYÁVAL is fizetheti. Visa, Maestro, MasterCard. A sikeres tranzakciót követően az utalványt azonnal letöltheti. Majd csak a licit zárása, vagy az "Azonnali" vásárlás UTÁN kell fizetési módot választani.
BUXA: BUXA virtuális számlával rendelkezőknek. A sikeres tranzakciót követően azonnal letöltheti az utalványt. Majd csak a licit zárása, vagy az "Azonnali" vásárlás UTÁN kell fizetési módot választani.
Banki utalás: A vásárlás és a banki utalás fizetési mód választás után rögtön látni fogja az utaláshoz szükséges banki adatokat. A sikeres fizetés nyugtázását követően letöltheti az akciós utalványt.
PayPal: Akkor válassza ezt az on-line fizetési módot, ha rendelkezik PayPal virtuális számlával. A sikeres tranzakciót követően azonnal letöltheti az utalványt.
Gulliver Travel Ajándékutalvánnyal is fizethető. Az ajándékutalvány(ok) értéke a vételárból automatikusan levonásra kerül. FIGYELEM: Ez a fizetési mód utólag nem törölhető és nem módosítható!!!
Most, a jelentkezéskor csak 12.7 % foglaló fizetendő.Előleg 40% 7 nappal a foglaló utánA fennmaradó összeget az utazást megelőző 30. napig kérjük kiegyenlíteni.

Kérdezzen - A szó elszáll, az írás megmarad - Mindig írásban kérdezzen, ne telefonon!

Munkatársunk segít, ha kérdése van. Ha nem találná válaszunkat, levelezőjében nézze meg a spam, kéretlen és egyéb bejövő mappákat is, hátha ott lesz :-)

Még 1000 karakter
elküldöm
Árajánlatot kérek
Már több, mint 96.000 kedvezményes
üdülést választottak a Gulliverről!
Köszönjük kedves Olvasóinknak,
Vásárlóinknak és Partnerszállodáinknak!
© Gulliver Office Kft.
Eng.sz.: U-000903
Biztosító neve: Colonnade
Biztosítás kötvényszáma: VBB/2017/024
Nemzeti Adatvédelmi nyilvántartási szám: NAIH-60757

Akciós utazások, tengerparti nyaralások, hegyi és vízi túrák, városlátogatások, kirándulások. Egyénileg, vagy csoportosan.

A Gulliver Travel: a városlátogató körutazásoktól a tengerparti nyaralásokig