utazási iroda
57 utazás a mai választékban

Ausztria - Schneeberg - Kirándulás Alsó-Ausztria Puchbergban a Szállás nélkül, Puchbergban

Ausztria - Schneeberg - Kirándulás Alsó-Ausztria
Indulási időpont(ok): 2018. Okt. 06.

+ Kívánságaimhoz
Foglalás.( lent kérdezzen )
1-0

Ausztria - Schneeberg - Kirándulás Alsó-Ausztria

1. nap: Budapest, Puchberg, Schneeberg,

Budapest Korán reggel 05.15-kor indulunk Budapestről.Találkozó 05.05-kor Budapesten, a Népligetben, Hell Miksa sétány, Planetárium táblánál. Útközben rövid pihenőt teszünk, majd a Schneeberg lábánál elterülő Puchberg városkájában állunk meg, hogy a híres fogaskerekű vonattal, melyet Salamandernek is becéznek, induljunk útnak. Célunk Alsó-Ausztria legmagasabb csúcsa. A vonatból már menet közben lenyűgöző panoráma tárul elénk. Egészen 1800 méter magasságban található hegyi állomásig kapaszkodunk fel a 9,8 km-es út során a vonattal, amely 53 perc alatt teszi meg ezt a távot. Az állomásról a csúcshódítás előtt még teszünk egy kisebb kitérőt a kaleidoszkóp elnevezésű kiállító részen, valamint megnézzük a közelében található Erzsébet templomot is, melyet Sissi emlékére állítottak. Innen szabad program következik.A bátrabbak túravezetőnkkel elindulnak a Klosterwappen csúcsa felé, mely 2-3 órás tempós túrával elérhető a felvonó állomástól. Azok is, akik csak kikapcsolódnának, bátran jöjjenek el, hiszen nagyszerű hütték várják a nagyobbakat, míga kicsiket fa játszótér. Az állomástól vonattal térünk vissza az autóbuszunkhoz, amivel megkezdjük a haza utazásunkat. Budapestre várhatóana késő esti/éjszakai órákban érkezünk.

Időjárás:hűvösebb időre számíthatunk a hazai időjáráshoz képest. Érdemes magunkkal hozni pulóvert, illetve esőkabátot még nyáron is, hiszen 1800 méteren a hegyekben hűvős idő lehet!

Felszerelés: kis hátizsákot érdemes magunkkal hozni, mely tartalmaz némi szendvicset és vizet az útra ésa túrára. Réteges meleg öltözet szükséges.

Az alapártartalmazza: az utazást busszal, a szervezést és a magyar nyelvű csoport kísérőt.

Az alapárnem tartalmazza: az esetleges belépőkárát(kb. 35 EUR), az étkezést, a biztosítást. Az árak bizonyos esetekben nem csak a belépőjegyeket, hanem a járulékos költségeket is tartalmazzák(foglalási díj,helyi idegenvezető, szervezési költség). Felszállási lehetőség:Budapest, Hősöktere, Műcsarnok mögötti parkoló (DózsaGyörgy út)M7/M1-es autópálya, Budaörsi Pihenőhely, Agip benzinkút, 10-es km kő M1-es autópálya, Sasfészek-tó Pihenőhely, MOL benzinkút, 21-es km kő M1-es autópálya, Zsámbéki Pihenőhely, Agip benzinkút, 28-as km kő M1-es autópálya, Óbarok Pihenőhely, OMV benzinkút, 43-as km kő M1-es autópálya,(Tatabánya) MCDonald’s parkoló(Vértesszőlős), 61-es km kő M1-es autópálya,(Tata) Remeteségi Pihenőhely, Shell benzinkút, 64-es km kő M1-es autópálya, (Bábolna) Concó Pihenőhely, OMV benzinkút, 94-es km kő M1-es autópálya, (Győr) Arrabona Pihenőhely, Agip benzinkút, 119-es km kő M1-es autópálya, (Mosonmagyaróvár)Mosoni Pihenőhely, MOL benzinkút, 162-es km kő 
Kérjük, hogy ha nem a budapesti felszállást  választják, jelezzék megrendeléskor (a csatlakozás időpontját indulás előtt 3-4 nappal adjuk meg). A busz csak igény esetén áll meg a felszállási helyeken és csak a fent felsorolt csatlakozási pontokon van lehetőség a felszállásra! Tájékoztatjuk, hogy a busz a menetiránnyal megegyező oldalon tud csak megállni az autópályák pihenőhelyein, azaz oda- és visszaúton nem ugyanazon oldalon! Fix ülőhely foglalás az autóbuszon az útteljes időtartamára:1 000 Ft/fő Regisztrációs díj az irodában fizetendő: 1 500Ft/ fő 
FONTOS INFORMÁCIÓK:A részvételidíj nem visszatéríthető! Dátum módosítás díja a foglalást követően:2.500 Ft/fő (+ a különbözet, ha van a két utazás között), maximum utazás előtt 30 nappal lehetséges. Név módosítás díja, illetve felszállás helyének módosítása a foglalást követően:2.500 Ft/fő, maximum utazás előtt 3 nappal lehetséges.

Szállás nélkül, Puchberg

Nyomtatás

21 690 Ft-tól / nap / utas

Egyéb információ

Időpontok, részvételi díjak (a szervező, előzetes értesítés mellett, a változás jogát fenntartja)

 Részvételi díj 1 fő részére - 1 felnőttRészvételi díj 10 fő részére - 10 felnőttRészvételi díj 2 fő részére - 2 felnőttRészvételi díj 3 fő részére - 3 felnőttRészvételi díj 4 fő részére - 1 felnőttRészvételi díj 4 fő részére - 4 felnőttRészvételi díj 5 fő részére - 5 felnőttRészvételi díj 6 fő részére - 6 felnőttRészvételi díj 7 fő részére - 7 felnőttRészvételi díj 9 fő részére - 9 felnőtt
2018. Okt. 06.21 690 Ft / csomag216 900 Ft / csomag43 380 Ft / csomag65 070 Ft / csomag1 500 Ft / csomag86 760 Ft / csomag108 450 Ft / csomag130 140 Ft / csomag151 830 Ft / csomag195 210 Ft / csomag

Utazás, ellátás

Utazás módja autóbusszal
Ellátás önellátás
Utazási mintaszerződés

Fizetési lehetőségek:

Ez az ajánlat 12.7% foglaló kifizetésével elvihető, a fennmaradó összeget ráér később fizetni.
Ezt az ajánlatot BANKKÁRTYÁVAL is fizetheti. Visa, Maestro, MasterCard. A sikeres tranzakciót követően az utalványt azonnal letöltheti. Majd csak a licit zárása, vagy az "Azonnali" vásárlás UTÁN kell fizetési módot választani.
BUXA: BUXA virtuális számlával rendelkezőknek. A sikeres tranzakciót követően azonnal letöltheti az utalványt. Majd csak a licit zárása, vagy az "Azonnali" vásárlás UTÁN kell fizetési módot választani.
Banki utalás: A vásárlás és a banki utalás fizetési mód választás után rögtön látni fogja az utaláshoz szükséges banki adatokat. A sikeres fizetés nyugtázását követően letöltheti az akciós utalványt.
PayPal: Akkor válassza ezt az on-line fizetési módot, ha rendelkezik PayPal virtuális számlával. A sikeres tranzakciót követően azonnal letöltheti az utalványt.
Gulliver Travel Ajándékutalvánnyal is fizethető. Az ajándékutalvány(ok) értéke a vételárból automatikusan levonásra kerül. FIGYELEM: Ez a fizetési mód utólag nem törölhető és nem módosítható!!!
Most, a jelentkezéskor csak 12.7 % foglaló fizetendő.Előleg 40% 7 nappal a foglaló utánA fennmaradó összeget az utazást megelőző 30. napig kérjük kiegyenlíteni.

Kérdezzen - A szó elszáll, az írás megmarad - Mindig írásban kérdezzen, ne telefonon!

Munkatársunk segít, ha kérdése van. Ha nem találná válaszunkat, levelezőjében nézze meg a spam, kéretlen és egyéb bejövő mappákat is, hátha ott lesz :-)

Még 1000 karakter
elküldöm
Foglalás.( lent kérdezzen )
Már több, mint 102.000 kedvezményes
wellness kupon talált gazdára a Gulliverről!
Köszönjük kedves Olvasóinknak,
Vásárlóinknak és Szállás Partnereinknek!
© Gulliver Office Kft.
hotelek, szállás, wellness,
wellness hotel, kupon, árverés
Eng.sz.: U-000903
Biztosító neve: Colonnade
Biztosítás kötvényszáma: 990 0000140
Nemzeti Adatvédelmi nyilvántartási szám: NAIH-60757

Akciós utazások, tengerparti nyaralások, hegyi és vízi túrák, városlátogatások, kirándulások. Egyénileg, vagy csoportosan.

A Gulliver Travel: a városlátogató körutazásoktól a tengerparti nyaralásokig