utazási iroda
53 utazás a mai választékban

Ausztria - Schneeberg - Kirándulás Alsó-Ausztria Puchbergban a Szállás nélkül, Puchbergban

Ausztria - Schneeberg - Kirándulás Alsó-Ausztria
Indulási időpont(ok): 2018. Okt. 06.

+ Kívánságaimhoz
Foglalás.( lent kérdezzen )
1-0

Ausztria - Schneeberg - Kirándulás Alsó-Ausztria

1. nap: Budapest, Puchberg, Schneeberg,

Budapest Koránreggel 05.15-kor indulunk Budapestről.Találkozó05.05-kor Budapesten, a Népligetben, Hell Miksa sétány, Planetáriumtáblánál. Útközbenrövid pihenőtteszünk, majd aSchneeberg lábánálelterülőPuchberg városkájábanállunk meg, hogy a híresfogaskerekűvonattal, melyet Salamandernek is becéznekinduljunk útnak. CélunkAlsó-Ausztrialegmagasabb csúcsa.A vonatból mármenet közben lenyűgözőpanoráma tárulelénk. Egészen1800 méter magasságbantalálhatóhegyi állomásigkapaszkodunk fel a 9,8 km-es útalatt a vonattal, amely 53 perc alatt teszi meg ezt a távot.Az állomásróla csúcshódításelőttmégteszünk egy kisebbkitérőta kaleidoszkópelnevezésűkiállítórészen,valamint megnézzüka közelébentalálhatóErzsébet templomotis, melyet Sissi emlékéreállítottak.Innen szabad program következik.A bátrabbaktúravezetőnkkelelindulnak a Klosterwappen csúcsafelé, mely 2-3 órástempós túrávalelérhetőa felvonóállomástól.Azok akik csak kikapcsolódnánakis bátran jöjjenekel, hiszen nagyszerűhüttékvárjáka nagyobbakat, míga kicsiket fa játszótér.Az állomástólvonattal térünkvissza az autóbuszunkhoz,amivel megkezdjük ahaza utazásunk.Budapestre várhatóana későesti/éjszakai órákbanérkezünk.

Időjárás:hűvösebbidőre számíthatunka hazai időjáráshozképest. Érdemesmagunkkal hozni pulóvert,illetve esőkabátotmégnyáron is, hiszen1800 méteren ahegyekben hűvősidő lehet!

Felszerelés:kis hátizsákotérdemes magunkkalhozni, mely tartalmaz némiszendvicset ésvizet az útra ésa túrára.Réteges meleg öltözetszükséges.

Az alapártartalmazza: az utazástbusszal, a szervezéstés a magyar nyelvűcsoportkísérőt.

Az alapárnem tartalmazza: az esetleges belépőkárát(kb. 35 EUR), az étkezést,a biztosítást. Az árakbizonyos esetekben nem csak a belépőjegyeket,hanem a járulékosköltségeketis tartalmazzák(foglalási díj,helyi idegenvezető,szervezési költség). Felszállásilehetőség:Budapest, Hősöktere, Műcsarnok mögöttiparkoló (DózsaGyörgy út)M7/M1-es autópálya,Budaörsi Pihenőhely,Agip benzinkút,10-es km kőM1-es autópálya,Sasfészek-tóPihenőhely, MOLbenzinkút, 21-es kmkőM1-es autópálya,ZsámbékiPihenőhely, Agipbenzinkút, 28-as kmkőM1-es autópálya,Óbarok Pihenőhely,OMV benzinkút,43-as km kőM1-es autópálya,(Tatabánya) MCDonald’s parkoló(Vértesszőlős),61-es km kőM1-es autópálya,(Tata) RemeteségiPihenőhely, Shellbenzinkút, 64-es kmkőM1-es autópálya,(Bábolna) ConcóPihenőhely, OMVbenzinkút, 94-es kmkőM1-es autópálya,(Győr) ArrabonaPihenőhely, Agipbenzinkút, 119-eskm kőM1-es autópálya,(Mosonmagyaróvár)Mosoni Pihenőhely,MOL benzinkút,162-es km kő Kérjük,hogy ha nem a budapesti felszállástválasztják,jelezzék megrendeléskor(a csatlakozás időpontjátindulás előtt3-4 nappal adjuk meg). A busz csak igényesetén állmeg a felszállásihelyeken és csak afent felsorolt csatlakozásipontokon van lehetőséga felszállásra!Tájékoztatjuk,hogy a busz a menetiránnyalmegegyező oldalontud csak megállniaz autópályákpihenőhelyein, azazoda- és visszaútonnem ugyanazon oldalon! Fix ülőhelyfoglalásaz autóbuszon az útteljes időtartamára:1 000 Ft/főRegisztrációsdíj az irodábanfizetendő: 1 500Ft/ fő FONTOS INFORMÁCIÓK:A részvételidíj nem visszatéríthető!Dátummódosításdíja a foglalástkövetően:2.500 Ft/fő (+ a különbözet,ha van a két utazásközött),maximum utazás előtt30 nappal lehetséges.Névmódosításdíja, illetve felszálláshelyének módosításaa foglalást követően:2.500 Ft/fő,maximum utazás előtt3 nappal lehetséges.

Szállás nélkül, Puchberg

Nyomtatás

21 690 Ft-tól / nap / utas

Egyéb információ

Időpontok, részvételi díjak (a szervező, előzetes értesítés mellett, a változás jogát fenntartja)

 Részvételi díj 1 fő részére - 1 felnőttRészvételi díj 10 fő részére - 10 felnőttRészvételi díj 2 fő részére - 2 felnőttRészvételi díj 3 fő részére - 3 felnőttRészvételi díj 4 fő részére - 1 felnőttRészvételi díj 4 fő részére - 4 felnőttRészvételi díj 5 fő részére - 5 felnőttRészvételi díj 6 fő részére - 6 felnőttRészvételi díj 7 fő részére - 7 felnőttRészvételi díj 9 fő részére - 9 felnőtt
2018. Okt. 06.21 690 Ft / csomag216 900 Ft / csomag43 380 Ft / csomag65 070 Ft / csomag1 500 Ft / csomag86 760 Ft / csomag108 450 Ft / csomag130 140 Ft / csomag151 830 Ft / csomag195 210 Ft / csomag

Utazás, ellátás

Utazás módja autóbusszal
Ellátás önellátás
Utazási mintaszerződés

Fizetési lehetőségek:

Ez az ajánlat 12.7% foglaló kifizetésével elvihető, a fennmaradó összeget ráér később fizetni.
Ezt az ajánlatot BANKKÁRTYÁVAL is fizetheti. Visa, Maestro, MasterCard. A sikeres tranzakciót követően az utalványt azonnal letöltheti. Majd csak a licit zárása, vagy az "Azonnali" vásárlás UTÁN kell fizetési módot választani.
BUXA: BUXA virtuális számlával rendelkezőknek. A sikeres tranzakciót követően azonnal letöltheti az utalványt. Majd csak a licit zárása, vagy az "Azonnali" vásárlás UTÁN kell fizetési módot választani.
Banki utalás: A vásárlás és a banki utalás fizetési mód választás után rögtön látni fogja az utaláshoz szükséges banki adatokat. A sikeres fizetés nyugtázását követően letöltheti az akciós utalványt.
PayPal: Akkor válassza ezt az on-line fizetési módot, ha rendelkezik PayPal virtuális számlával. A sikeres tranzakciót követően azonnal letöltheti az utalványt.
Gulliver Travel Ajándékutalvánnyal is fizethető. Az ajándékutalvány(ok) értéke a vételárból automatikusan levonásra kerül. FIGYELEM: Ez a fizetési mód utólag nem törölhető és nem módosítható!!!
Most, a jelentkezéskor csak 12.7 % foglaló fizetendő.Előleg 40% 7 nappal a foglaló utánA fennmaradó összeget az utazást megelőző 30. napig kérjük kiegyenlíteni.

Kérdezzen - A szó elszáll, az írás megmarad - Mindig írásban kérdezzen, ne telefonon!

Munkatársunk segít, ha kérdése van. Ha nem találná válaszunkat, levelezőjében nézze meg a spam, kéretlen és egyéb bejövő mappákat is, hátha ott lesz :-)

Még 1000 karakter
elküldöm
Foglalás.( lent kérdezzen )
Már több, mint 102.000 kedvezményes
wellness kupon talált gazdára a Gulliverről!
Köszönjük kedves Olvasóinknak,
Vásárlóinknak és Szállás Partnereinknek!
© Gulliver Office Kft.
hotelek, szállás, wellness,
wellness hotel, kupon, árverés
Eng.sz.: U-000903
Biztosító neve: Colonnade
Biztosítás kötvényszáma: 990 0000140
Nemzeti Adatvédelmi nyilvántartási szám: NAIH-60757

Akciós utazások, tengerparti nyaralások, hegyi és vízi túrák, városlátogatások, kirándulások. Egyénileg, vagy csoportosan.

A Gulliver Travel: a városlátogató körutazásoktól a tengerparti nyaralásokig