A nagy utazó
25 utazás a mai választékban

Bakancsos túra a Szlovén paradicsomban

Budapest, Mariborsko Pohorje, Budapest
Indulási időpont(ok): 2017. Szep. 30.

+ Kívánságaimhoz
Árajánlatot kérek
1 nap

Budapest, Mariborsko Pohorje, Budapest

Korán reggel 05.15-kor indulunk Budapestről. Találkozó 05.00-kor Budapesten, a Hősök terén, a Műcsarnok mögötti buszparkolóban. A délelőtti órákban érkezünk a Maribor közelében fekvő Ruše településre. Innen indulunk, hogy felfedezzük a Maribori-hegység legszebb részeit. Gyönyörű alpesi környezetben sétálunk, miközben mellettünk csordogál a Lobnica patak. Szép lassan elkezd emelkedni a túraösvényünk, ám két gyönyörű vízesés elfeledteti velünk a kaptatót. A Mali Sumik és a Veliki Sumik vízeséseket miután megcsodáltuk egy rövid pihenőt teszünk a közelben fekvő menedékháznál, hogy frissen induljunk lefele a nyeregből. Menet közben érintjük a Szt. Mária kápolnát, majd egy nagyobb úton sétálunk vissza az autóbuszunkhoz. Friss alpesi levegővel, csodás élményekkel feltöltődve indulunk Magyarország felé a délutáni órákban. Budapestre a késő esti/éjszakai órákban érkezünk. Túratáv: kb. 14 km, szintkülönbség: 600 méter fel és 600 méter le.

Az alapár tartalmazza: az utazást busszal, a szervezést és a magyar nyelvű túravezetést.

Az alapár nem tartalmazza: az étkezést, a biztosítást és az esetlegesen felmerülő személyes költségeket.

Utazás: autóbusszal, melyet két gyakorlott sofőr vezet. Útközben 3-4 óránként tartunk pihenőt, általában benzinkutaknál állunk meg. A pihenőhelyek mosdóiban néha fizetni kell, ezért jó, ha van aprópénz. A helyfoglalás az előleg-befizetés sorrendjében történik. A teljes csoport elhelyezése érdekében az iroda fenntartja magának a jogot, hogy a helyfoglaláson változtasson. A kiutazáshoz érvényes személyi igazolvány, vagy érvényes útlevél szükséges.

Időjárás: tavasszal és nyáron is picit hűvösebb időre számíthatunk a hazai időjáráshoz képest. Érdemes magunkkal hozni meleg kabátot és pulóvert, illetve esőkabátot. Jó idő esetén természetesen ezek a buszban hagyhatóak.

Felszerelés: kis hátizsákot érdemes magunkkal hozni.

Ami feltétlen szükséges a túrához: kényelmes, vízhatlan túrázásra alkalmas bakancs vagy cipő, kényelmes ruházat, egy napra elegendő étel (szendvics), csokoládé, személyenként min. 1,5-2 liter folyadék.

Pénzügy: érdemes az étkezésre (benzinkutak) eurót hozni magunkkal. Útközben pénzváltási lehetőség nincsen!

Biztosítás: ajánlott. Ezt irodánkban könnyűszerrel megkötheted.

Amennyiben fix, Ön által kiválasztott ülőhelyet igényel a buszon (melyet végig fenntartunk, vidéki felszállás esetén is) annak díja: 1.000 Ft/fő. Dátummódosítás díja a foglalást követően 2.500 Ft/fő, maximum utazás előtt 30 nappal lehetséges. Névmódosítás, felszállási hely-módosítás díja a foglalást követően 2.500 Ft/fő, maximum utazás előtt 3 nappal lehetséges. A foglalás elküldésével minden utas elfogadja az utazási iroda általános utazási feltételeit. A belépőjegy és fakultatív programok árai tájékoztató jellegűek, a változtatás jogát fenntartjuk. A programok időrendi sorrendje változhat.

Vidéki felszállási helyek:

• M7-es autópálya, Velencei Pihenőhely, MOL benzinkút, 45-ös km kő

• M7-es autópálya, Fehérvári Pihenőhely, Shell benzinkút, 60-as km kő

• M7-es autópálya, Lepsényi Pihenőhely, Agip Benzinkút, 83-as km kő

• M7-es autópálya, Sóstói Pihenőhely, Agip benzinkút, 95-ös km kő

• M7-es autópálya, Balatonlellei Pihenőhely, MOL benzinkút, 138-as km kő

• M7-es autópálya, Keresztúri Pihenőhely, Shell benzinkút, 167-es km kő

• M7-es autópálya, Zalakomári Pihenőhely, INA benzinkút, 194-es km kő

Felhívjuk a figyelmed, hogy a busz (oda- és visszaúton is) csak menetiránynak megegyező oldalon áll meg a felszállási helyeken.

Nyomtatás

12 600 Ft-tól / nap / utas

Egyéb információ

Időpontok, részvételi díjak

 Részvételi díj 1 fő részére - 1 felnőttRészvételi díj 10 fő részére - 10 felnőttRészvételi díj 2 fő részére - 2 felnőttRészvételi díj 3 fő részére - 3 felnőttRészvételi díj 4 fő részére - 4 felnőttRészvételi díj 5 fő részére - 5 felnőttRészvételi díj 6 fő részére - 6 felnőttRészvételi díj 7 fő részére - 7 felnőttRészvételi díj 8 fő részére - 8 felnőttRészvételi díj 9 fő részére - 9 felnőtt
2017. Szep. 30.12 600 Ft / csomag126 000 Ft / csomag25 200 Ft / csomag37 800 Ft / csomag50 400 Ft / csomag63 000 Ft / csomag75 600 Ft / csomag88 200 Ft / csomag100 800 Ft / csomag113 400 Ft / csomag

Utazás, ellátás

Utazás módja Autóbusz
Ellátás önellátás
Utazási mintaszerződés

Fizetési lehetőségek:

Ez az ajánlat 12.7% foglaló kifizetésével elvihető, a fennmaradó összeget ráér később fizetni.
Ezt az ajánlatot BANKKÁRTYÁVAL is fizetheti. Visa, Maestro, MasterCard. A sikeres tranzakciót követően az utalványt azonnal letöltheti. Majd csak a licit zárása, vagy az "Azonnali" vásárlás UTÁN kell fizetési módot választani.
BUXA: BUXA virtuális számlával rendelkezőknek. A sikeres tranzakciót követően azonnal letöltheti az utalványt. Majd csak a licit zárása, vagy az "Azonnali" vásárlás UTÁN kell fizetési módot választani.
Banki utalás: A vásárlás és a banki utalás fizetési mód választás után rögtön látni fogja az utaláshoz szükséges banki adatokat. A sikeres fizetés nyugtázását követően letöltheti az akciós utalványt.
PayPal: Akkor válassza ezt az on-line fizetési módot, ha rendelkezik PayPal virtuális számlával. A sikeres tranzakciót követően azonnal letöltheti az utalványt.
Gulliver Travel Ajándékutalvánnyal is fizethető. Az ajándékutalvány(ok) értéke a vételárból automatikusan levonásra kerül. FIGYELEM: Ez a fizetési mód utólag nem törölhető és nem módosítható!!!
Most, a jelentkezéskor csak 12.7 % foglaló fizetendő.Előleg 40% 7 nappal a foglaló utánA fennmaradó összeget az utazást megelőző 30. napig kérjük kiegyenlíteni.

Kérdezzen - A szó elszáll, az írás megmarad - Mindig írásban kérdezzen, ne telefonon!

Munkatársunk segít, ha kérdése van. Ha nem találná válaszunkat, levelezőjében nézze meg a spam, kéretlen és egyéb bejövő mappákat is, hátha ott lesz :-)

Még 1000 karakter
elküldöm
Árajánlatot kérek
Már több, mint 96.000 kedvezményes
üdülést választottak a Gulliverről!
Köszönjük kedves Olvasóinknak,
Vásárlóinknak és Partnerszállodáinknak!
© Gulliver Office Kft.
Eng.sz.: U-000903
Biztosító neve: Colonnade
Biztosítás kötvényszáma: VBB/2017/024
Nemzeti Adatvédelmi nyilvántartási szám: NAIH-60757

Akciós utazások, tengerparti nyaralások, hegyi és vízi túrák, városlátogatások, kirándulások. Egyénileg, vagy csoportosan.

A Gulliver Travel: a városlátogató körutazásoktól a tengerparti nyaralásokig