utazási iroda
57 utazás a mai választékban

Csehország: Sör- és kastélytúra Ceske Budejoviceban a 3*-os szálloda, Ceske Budejovice ban

Csehország: Sör- és kastélytúra
3 nap / 2 éjszaka
Indulási időpont(ok): 2018. Szep. 28.

+ Kívánságaimhoz
Foglalás.( lent kérdezzen )
1-2

Csehország: Sör- és kastélytúra

1. nap: Budapest – Telc - Trebon - Ceské BudĕjoviceIndulás kora reggel (6:00) Budapestről, majd elindulunk Csehország felé.Első utunkat a tavak rózsájának is nevezett Telcbe vesszük. Avilágörökség részét képező kisvárosban gyönyörködhetünk a színeslábasházakban, várkastélyban és templomokban. A városka főteréntalálható házak homlokzata különleges. Úgy lettek kialakítva, hogy ahomlokzat azt sejteti, mintha egy több emeletes ház lenne a háta mögött,azonban ez csak a látszat.Utunkat Trebon felé vesszük, ahol a várkastélyt és a hozzá tartozóparkot tekintjük meg kívülről. A fürdő, a reneszánsz kastély, aszomszédos parkok és a "Svet" (Világ) tó egyedi egységet alkotnak.Trebon főként halászatáról és ízletes Regent söréről ismert. A helyiéttermek a treboni pontyból készített halkülönlegességeket kínálnak. Amenetidő függvényében lehetőség lesz egy rövid hajókázásra is a tavon.Továbbutazás, majd a kora esti órákban megérkezünk Ceské Budĕjovicébe,ahol elfoglaljuk a szállásunkat.

2. nap: Ceske Budejovice – PrágaReggeli után kirándulást teszünk Prágába. Első utunk a város mellettfekvő sörgyárba vezet, ahol bevezetnek minket a sörgyártás rejtelmeibe.Városnézéssel kezdjük prágai programunkat, és megtekintjük a PrágaiVárat a Hradzsint, a Szent Vitus székegyházzal, a Károly hidat.Felfedezzük az Óváros főbb nevezetességeit, a régi városházát és ahozzákapcsolódó teret is, amely a prágaiak egyik népszerűtalálkozóhelye, ezen felül ünnepek, karácsonyi, és húsvéti vásárokszínhelye. A városháza tornyán látható az Orloj vagy csillagászati órais, amely 10-22 óra között, az apostolok felvonulásával jelzi az órákat,valamint a Nap, és a Hold pozíciója is követhető.Miután kissé elfáradtunk a városnézés alatt, egy ebéd alkalmávalkipihenhetjük magunkat kissé a híres U Fleku sörözőben. A délutántovábbi részében folytatjuk a város felfedezését, ellátogatunk aReprezentációs házhoz is, melynek szomszédságában a robosztusLőportornyot is megcsodálhatjuk. Utunk végére marad a mai kulturális ésüzlet központjának számító, állandóan pezsgő Vencel tér, mely korábbantöbb jelentős történelmi esemény színtere volt.A késő délutáni órákban visszautazás Ceske Budejovicébe.

3. nap: Ceské Budĕjovice sörgyár, Hluboká váraReggeli után rövid városnézésre indulunk. A város legfontosabblátványosságait tekintjük meg: Sámson kút, Fekete torony, Szent Miklóstemplom, Szűz Mária templom, Vas szűz torony stb. Városnézés utánellátogatunk a város sörgyárába, ahol a sörgyártás folyamatávalismerkedünk meg, valamint sörkóstolóban is részünk lesz. Délben irányHluboká várkastélya. A várkastélyról tudni kell, hogy II. Ottokárépíttette a 13. században, majd 1840-ben a Schwarzenbergerek építtettekbelőle a windsori kastély mintájára Tudor-stílusú, neogótikus épületet.Ezen dinasztia által összegyűjtött bútorok, festmények porcelánok stb.láthatóak a pompás kastélyban. A kastélylátogatás után visszatérünkCeské Budĕjovicébe. Szabadprogram.

Az alapár tartalmazza: az utazást busszal, , szállást 3*-oshotelben kétágyas elhelyezéssel, büféreggelit a szervezést és a magyarnyelvű idegenvezetést..

Az alapár nem tartalmazza: a belépők árát, az étkezést(Vacsora kérhető 7 800 Ft/fő/2 éj áron), a biztosítást és aregisztrációs díjat 1 500 Ft/fő.Egyágyas felár: 15 200 Ft/fő/2éj

Utazás: autóbusszal. Útközben 2-3 óránként tartunk pihenőt,általában benzinkutaknál állunk meg. A pihenőhelyek mosdóiban néhafizetni kell, ezért jó, ha van nálunk aprópénz. A helyfoglalás azelőleg-befizetés sorrendjében történik (fix választott ülőhelyfoglalásaz autóbuszon az út teljes időtartamára: 1 000 Ft/fő). A teljes csoportelhelyezése érdekében az iroda fenntartja magának a jogot, hogy ahelyfoglaláson változtasson.

Időjárás: évszaknak megfelelően öltözzünk.

Felszerelés: kis hátizsákot érdemes magunkkal hozni, melytartalmaz némi szendvicset és vizet az útra.

Pénzügy: A belépőjegyek árát az ajánlat nemtartalmazza.2 sörgyár belépő: 360 CZK, Trebon kastély és Hlubokákastély: 360 CZK/fő, gyerek 6-12 éves korig 250 CZK. Fakultatív ebéd azU Fleku sörözőben: a menü ára: 460 CZK.A belépők mellé érdemes még az étkezésre és az ajándéktárgyakra koronáthozni magunkkal. Útközben pénzváltási lehetőség nincsen! A belépőjegy ésfakultatív programok árai tájékoztató jellegűek, a változtatás jogátfenntartjuk.Az árak bizonyos esetekben nem csak a belépőjegyeket, hanem a járulékosköltségeket is tartalmazzák. (foglalási díj, helyi idegenvezető,szervezési költség). A programok időrendi sorrendje változhat.

Biztosítás: ajánlott. Ezt irodánkban könnyűszerrelmegkötheted.

Felszállási lehetőség:Budapest, Népliget, Hell Miksa sétány, Planetárium táblaM7/M1-es autópálya, Budaörsi Pihenőhely, Agip benzinkút, 10-es km kőM1-es autópálya, Óbarok Pihenőhely, OMV benzinkút, 43-as km kőM1-es autópálya, (Tatabánya) MC Donald’s parkoló (Vértesszőlős), 61-eskm kőM1-es autópálya, (Bábolna) Concó Pihenőhely, OMV benzinkút, 94-es km kőM1-es autópálya, (Győr) Arrabona Pihenőhely, Agip benzinkút, 119-es km kőM1-es autópálya, (Mosonmagyaróvár) Mosoni Pihenőhely, MOL benzinkút,162-es km kőKérjük, hogy ha nem a budapesti felszállást választják, jelezzékmegrendeléskor (a csatlakozás időpontját indulás előtt 3-4 nappal adjukmeg). A busz csak igény esetén áll meg a felszállási helyeken és csak afent felsorolt csatlakozási pontokon van lehetőség a felszállásra!Felhívjuk figyelmét, hogy a busz a menetiránnyal megegyező oldalon tudcsak megállni az autópályák pihenőhelyein, azaz oda- és visszaúton nemugyanazon oldalon!Amennyiben fix, Ön által kiválasztott ülőhelyet igényel a buszon (melyetvégig fenntartunk, vidéki felszállás esetén is) annak díja: 1.000 Ft/fő.Dátummódosítás díja a foglalást követően 2.500 Ft/fő, maximum utazáselőtt 30 nappal lehetséges.Névmódosítás, felszállási hely-módosítás díja a foglalást követően 2.500Ft/fő, maximum utazás előtt 3 nappal lehetséges.Regisztrációs díj az irodában fizetendő: 1 500 Ft/ főA foglalás elküldésével minden utas elfogadja az utazási iroda általánosutazási feltételeit.

3*-os szálloda, Ceske Budejovice 

Nyomtatás

13 627 Ft-tól / nap / utas

Egyéb információ

Időpontok, részvételi díjak (a szervező, előzetes értesítés mellett, a változás jogát fenntartja)

 Kétágyas szoba - 1 felnőttKétágyas szoba - 2 felnőtt
2018. Szep. 28.64 315 Ft / csomag
56 235 Ft / csomag
97 920 Ft / csomag
81 760 Ft / csomag

Utazás, ellátás

Utazás módja autóbusszal
Ellátás büfé jellegű reggeli
Időtartam 3 nap / 2 éjszaka
Utazási mintaszerződés

Fizetési lehetőségek:

Ez az ajánlat 12.7% foglaló kifizetésével elvihető, a fennmaradó összeget ráér később fizetni.
Ezt az ajánlatot BANKKÁRTYÁVAL is fizetheti. Visa, Maestro, MasterCard. A sikeres tranzakciót követően az utalványt azonnal letöltheti. Majd csak a licit zárása, vagy az "Azonnali" vásárlás UTÁN kell fizetési módot választani.
BUXA: BUXA virtuális számlával rendelkezőknek. A sikeres tranzakciót követően azonnal letöltheti az utalványt. Majd csak a licit zárása, vagy az "Azonnali" vásárlás UTÁN kell fizetési módot választani.
Banki utalás: A vásárlás és a banki utalás fizetési mód választás után rögtön látni fogja az utaláshoz szükséges banki adatokat. A sikeres fizetés nyugtázását követően letöltheti az akciós utalványt.
PayPal: Akkor válassza ezt az on-line fizetési módot, ha rendelkezik PayPal virtuális számlával. A sikeres tranzakciót követően azonnal letöltheti az utalványt.
Gulliver Travel Ajándékutalvánnyal is fizethető. Az ajándékutalvány(ok) értéke a vételárból automatikusan levonásra kerül. FIGYELEM: Ez a fizetési mód utólag nem törölhető és nem módosítható!!!
Most, a jelentkezéskor csak 12.7 % foglaló fizetendő.Előleg 40% 7 nappal a foglaló utánA fennmaradó összeget az utazást megelőző 30. napig kérjük kiegyenlíteni.

Kérdezzen - A szó elszáll, az írás megmarad - Mindig írásban kérdezzen, ne telefonon!

Munkatársunk segít, ha kérdése van. Ha nem találná válaszunkat, levelezőjében nézze meg a spam, kéretlen és egyéb bejövő mappákat is, hátha ott lesz :-)

Még 1000 karakter
elküldöm
Foglalás.( lent kérdezzen )
Már több, mint 102.000 kedvezményes
wellness kupon talált gazdára a Gulliverről!
Köszönjük kedves Olvasóinknak,
Vásárlóinknak és Szállás Partnereinknek!
© Gulliver Office Kft.
hotelek, szállás, wellness,
wellness hotel, kupon, árverés
Eng.sz.: U-000903
Biztosító neve: Colonnade
Biztosítás kötvényszáma: 990 0000140
Nemzeti Adatvédelmi nyilvántartási szám: NAIH-60757

Akciós utazások, tengerparti nyaralások, hegyi és vízi túrák, városlátogatások, kirándulások. Egyénileg, vagy csoportosan.

A Gulliver Travel: a városlátogató körutazásoktól a tengerparti nyaralásokig