utazási iroda
56 utazás a mai választékban

Felvidék - Észak-Alföld

Selmecbánya - Zólyom vára - Besztercebánya - Kassa, Kassa - Magastátra - Késmárk - Lőcse, Aggteleki cseppkőbarlang - Rozsnyó - Betlér - Krasznahorka, Sárospatak - Szatmár-Beregi Szilvaút - Penyige - Szatmárcseke - Panyola, Utazás haza
5 nap / 4 éjszaka
Indulási időpont(ok):

+ Kívánságaimhoz
Foglalás.( lent kérdezzen )
1. nap

Selmecbánya - Zólyom vára - Besztercebánya - Kassa

Utazás Szlovákiába az egykori magyar királyság bányavárosaihoz, látogatás Selmecbányán. Továbbutazás Zólyom vára mentén Besztercebányára, városnézés: Várnegyed, Fő tér, Német és Szlovák templom, Mátyás király ház, Püspöki székesegyház, Bethlen Gábor királlyá választásának épülete. Rövid szabadidő, majd továbbutazás, a szállás elfoglalása Kassa környékén.

2. nap

Kassa - Magastátra - Késmárk - Lőcse

Reggeli után ismerkedés Kassával. Megcsodálhatjuk a Szt. Erzsébet székesegyházban a gótikus szárnyas oltárt, Mátyás király lépcsőjét, Rákóczi fejedelem kriptáját… Továbbutazás a Magastátra vidékére, Tátralomnicból libegővel felmegyünk a hegygerincre, ahol szépséges panoráma tárul elénk. Látogatás Késmárkon: UNESCO jegyzékébe felvett evangélikus fatemplom, Thököly Imre mauzóleum, Thököly vár. Lőcse nevezetességei (Szent Jakab templomban a világ legnagyobb faoltára (UNESCO), városháza, szégyenketrec). Visszautazás a szállásra.

3. nap

Aggteleki cseppkőbarlang - Rozsnyó - Betlér - Krasznahorka

Reggeli után utazás az Aggteleki cseppkőbarlanghoz, ahol vezetett túra során ismerkedünk a hegy kincseivel. Továbbutazás Rozsnyó városába, séta a Fő téren (Andrássy Franciska szobra, Rákóczi őrtorony, Szt. Anna templom, Püspöki székesegyház). Szabadidő, majd látogatás Betléren az Andrássy kastélyban. Visszaúton megállunk Krasznahorkán, az Andrássy család további emlékei: ránézünk a várra és megtekintjük a Mauzóleumot. Szállás ugyanott.

4. nap

Sárospatak - Szatmár-Beregi Szilvaút - Penyige - Szatmárcseke - Panyola

Reggeli után utazás Sárospatakra, a Rákóczi vár megtekintése. Továbbutazás a híres Szatmár-Beregi Szilvaútra: itt terem a híres szatmári és beregi szilva. Penyige: Lekvárium (a szilva termesztése és a feldolgozás eszközeinek megismerése, lekvárkóstolás, az ország első szilva- és lekvármúzeuma) Szatmárcseke: Csónakos fejfás temető, Kölcsey Ferenc síremléke. Látogatás a Panyolai Szilvórium Kft. pálinkafőző üzemében. 4 típusú pálinka kóstolása. A szállás elfoglalása Debrecenben.

5. nap

Utazás haza

Reggeli után városnézés Debrecenben (Református Nagytemplom, Déri Múzeum, Nagyerdő…), majd látogatás a Hortobágyon: Kilenclyukú Híd, Pásztormúzeum, igazi hortobágyi hangulat. Utazás hazafelé, érkezés a késő esti órákban az indulási helyekre.

Belépők: kb. 7.000 Ft/fő + kb. 35 €/fő + ifa

Egyágyas felár: 20.000 Ft

(Lehet kérni társítást is, ha van még egy utas, aki egyedül lenne, akkor nem kell fizetni ezt a díjat, csak ha mindenképpen egyedül lesz az utas.)

Félpanziós felár: 24.500 Ft/fő
 
(A más valutában - nem Ft-ban - megadott belépők díját az autóbuszon szedi össze az idegenvezető.)

  • Fakultatív program
  • Fakultatív borkóstoló: 2.500 Ft/fő

Nyomtatás

14 400 Ft-tól / nap / utas

Egyéb információ

Időpontok, részvételi díjak (a szervező, előzetes értesítés mellett, a változás jogát fenntartja)

 Részvételi díj 1 fő részére - 1 felnőtt
Indulás:
04:45 óra, Szombathely vasútállomás (gazdabolt) elől
06:00 óra, Sopron, GYSEV pályaudvar elől
07:30 óra, Győr, városháza oldala buszmegállóból
08:00 óra, Komárom, Tesco parkolóból
08:30 óra, Tata, Tesco parkolóból

Utazás, ellátás

Utazás módja Autóbusszal
Ellátás reggeli
Időtartam 5 nap / 4 éjszaka
Utazási mintaszerződés

Fizetési lehetőségek:

Ezt az ajánlatot BANKKÁRTYÁVAL is fizetheti. Visa, Maestro, MasterCard. A sikeres tranzakciót követően az utalványt azonnal letöltheti. Majd csak a licit zárása, vagy az "Azonnali" vásárlás UTÁN kell fizetési módot választani.
BUXA: BUXA virtuális számlával rendelkezőknek. A sikeres tranzakciót követően azonnal letöltheti az utalványt. Majd csak a licit zárása, vagy az "Azonnali" vásárlás UTÁN kell fizetési módot választani.
Banki utalás: A vásárlás és a banki utalás fizetési mód választás után rögtön látni fogja az utaláshoz szükséges banki adatokat. A sikeres fizetés nyugtázását követően letöltheti az akciós utalványt.
PayPal: Akkor válassza ezt az on-line fizetési módot, ha rendelkezik PayPal virtuális számlával. A sikeres tranzakciót követően azonnal letöltheti az utalványt.
Gulliver Travel Ajándékutalvánnyal is fizethető. Az ajándékutalvány(ok) értéke a vételárból automatikusan levonásra kerül. FIGYELEM: Ez a fizetési mód utólag nem törölhető és nem módosítható!!!
Most, a jelentkezéskor csak 12.7 % foglaló fizetendő.Előleg 40% 4 nappal a foglaló utánA fennmaradó összeget az utazást megelőző 30. napig kérjük kiegyenlíteni.

Az előleget (40%) legkésőbb 8 napon belül kell befizetni.

Ha egy hónapon belül történik a foglalás, akkor a teljes összeget egyben kell rendezni.

Kérdezzen - A szó elszáll, az írás megmarad - Mindig írásban kérdezzen, ne telefonon!

Munkatársunk segít, ha kérdése van. Ha nem találná válaszunkat, levelezőjében nézze meg a spam, kéretlen és egyéb bejövő mappákat is, hátha ott lesz :-)

Még 1000 karakter
elküldöm
Foglalás.( lent kérdezzen )
Már több, mint 102.000 kedvezményes
wellness kupon talált gazdára a Gulliverről!
Köszönjük kedves Olvasóinknak,
Vásárlóinknak és Szállás Partnereinknek!
© Gulliver Office Kft.
hotelek, szállás, wellness,
wellness hotel, kupon, árverés
Eng.sz.: U-000903
Biztosító neve: Colonnade
Biztosítás kötvényszáma: 990 0000140
Nemzeti Adatvédelmi nyilvántartási szám: NAIH-60757