utazási iroda
53 utazás a mai választékban

Horvátország: Rijeka - Opatija - Plitvicei-tavak Opatijaban a 3*-os szálloda, Opatijaban

Horvátország: Rijeka - Opatija - Plitvicei-tavak
2 nap / 1 éjszaka
Indulási időpont(ok): 2018. Júl. 07.

+ Kívánságaimhoz
Foglalás.( lent kérdezzen )
1-2

Horvátország: Rijeka - Opatija - Plitvicei-tavak

1. nap: Budapest - Rijeka - OpatijaIndulás Budapestről reggel 6 órakor. Találkozás 05:45-kor Budapesten, aNépligetben, Hell Miksa sétány, Planetárium táblánál. Kora délutánérkezünk meg Horvátország egyik legnagyobb kikötővárosába, Rijekába,ahol rövid városnézés következik, majd továbbutazás az Osztrák-MagyarMonarchia kedvelt üdülőhelyére, Opatijába, mely a mai napig elvarázsoljaaz ide érkező turistákat. A városka nem csak a szemünket kápráztatja el,hanem kiváló lehetőséget nyújt egy kis felfrissülésre is. Este a szálláselfoglalása az Opatija környékén, egy 3*-os szállodában.

2. nap: Plitvicei-tavak - BudapestReggeli után elutazunk az Európa-szerte ismert Plitvicei-tavakhoz,Horvátország legjelentősebb nemzeti parkjába. A meseszép tavakfüzérszerűen húzódnak a vadregényes Kapela-hegységben, melyeket “ezer”apró erecske, patakocska és vadabbnál vadabb zuhatagok táplálják. Asmaragd és a türkiz színek ezer árnyalatában pompázó víztükör, afantasztikus erdei környezet egy színpompás mesevilágba repít bennünket.Horvátország gyöngyszemeinek is tekinthető tavak és vízesések 1979 ótaaz UNESCO Világörökség részét képezik. A nemzeti park tizennyolc tavátösszesen 92 vízesés köti össze, melyek közül a legnagyobb 71 métermagasból ömlik a Korana-folyóba. Délutánig barangolunk a nemzetiparkban, majd hazautazás. Érkezés a késő esti, éjszakai órákban.

Az alapár tartalmazza: az utazást busszal, a szervezést és amagyar nyelvű idegenvezetést.

Az alapár nem tartalmazza: a belépők árát, az étkezést, abiztosítást és a regisztrációs díjat (1 500 Ft/fő.)

Utazás: autóbusszal. Útközben 2-3 óránként tartunk pihenőt,általában benzinkutaknál állunk meg. A pihenőhelyek mosdóiban néhafizetni kell, ezért jó, ha van nálunk aprópénz. A helyfoglalás azelőleg-befizetés sorrendjében történik (fix választott ülőhelyfoglalásaz autóbuszon az út teljes időtartamára: 1 000 Ft/fő). A teljes csoportelhelyezése érdekében az iroda fenntartja magának a jogot, hogy ahelyfoglaláson változtasson.

Időjárás: évszaknak megfelelően öltözzünk. Ahegyek között lehet picit hűvösebb, érdemes magunkkal hozni egy melegpulóvert és egy esőkabátot. Jó idő esetén természetesen ezek a buszbanhagyhatók.

Felszerelés: kis hátizsákot érdemes magunkkal hozni, melytartalmaz némi szendvicset és vizet az útra.

Pénzügy: Belépő a Nemzeti Parkba: 180 Kuna/fő, a belépőmellé érdemes még az étkezésre és az ajándéktárgyakra eurót hoznimagunkkal. Útközben pénzváltási lehetőség nincsen! A belépőjegy ésfakultatív programok árai tájékoztató jellegűek, a változtatás jogátfenntartjuk.Az árak bizonyos esetekben nem csak a belépőjegyeket, hanem a járulékosköltségeket is tartalmazzák. (foglalási díj, helyi idegenvezető,szervezési költség). A programok időrendi sorrendje változhat.

Biztosítás: ajánlott. Ezt irodánkban könnyűszerrelmegkötheted.

Felszállási lehetőség:Budapest, Népliget, Hell Miksa sétány, Planetárium táblaM7/M1-es autópálya, Budaörsi Pihenőhely, Agip benzinkút, 10-es km kőM7-es autópálya, Velencei Pihenőhely, MOL benzinkút, 45-ös km kőM7-es autópálya, Fehérvári Pihenőhely, Shell benzinkút, 60-as km kőM7-es autópálya, Lepsényi Pihenőhely, Agip Benzinkút, 83-as km kőM7-es autópálya, Sóstói Pihenőhely, Agip benzinkút, 95-ös km kőM7-es autópálya, Balatonlellei Pihenőhely, MOL benzinkút, 138-as km kőM7-es autópálya, Keresztúri Pihenőhely, Shell benzinkút, 167-es km kőM7-es autópálya, Zalakomári Pihenőhely, INA benzinkút, 194-es km kőKérjük, hogy ha nem a budapesti felszállást választják, jelezzékmegrendeléskor (a csatlakozás időpontját indulás előtt 3-4 nappal adjukmeg). A busz csak igény esetén áll meg a felszállási helyeken és csak afent felsorolt csatlakozási pontokon van lehetőség a felszállásra!Felhívjuk figyelmét, hogy a busz a menetiránnyal megegyező oldalon tudcsak megállni az autópályák pihenőhelyein, azaz oda- és visszaúton nemugyanazon oldalon!Amennyiben fix, Ön által kiválasztott ülőhelyet igényel a buszon (melyetvégig fenntartunk, vidéki felszállás esetén is) annak díja: 1.000 Ft/fő.Dátummódosítás díja a foglalást követően 2.500 Ft/fő, maximum utazáselőtt 30 nappal lehetséges.Névmódosítás, felszállási hely-módosítás díja a foglalást követően 2.500Ft/fő, maximum utazás előtt 3 nappal lehetséges.A foglalás elküldésével minden utas elfogadja az utazási iroda általánosutazási feltételeit.

3*-os szálloda, Opatija

Nyomtatás

22 460 Ft-tól / nap / utas

Egyéb információ

Időpontok, részvételi díjak (a szervező, előzetes értesítés mellett, a változás jogát fenntartja)

 Kétágyas szoba - 2 felnőtt
2018. Júl. 07.89 840 Ft / csomag

Utazás, ellátás

Utazás módja autóbusszal
Ellátás önellátás
Időtartam 2 nap / 1 éjszaka
Utazási mintaszerződés

Fizetési lehetőségek:

Ez az ajánlat 12.7% foglaló kifizetésével elvihető, a fennmaradó összeget ráér később fizetni.
Ezt az ajánlatot BANKKÁRTYÁVAL is fizetheti. Visa, Maestro, MasterCard. A sikeres tranzakciót követően az utalványt azonnal letöltheti. Majd csak a licit zárása, vagy az "Azonnali" vásárlás UTÁN kell fizetési módot választani.
BUXA: BUXA virtuális számlával rendelkezőknek. A sikeres tranzakciót követően azonnal letöltheti az utalványt. Majd csak a licit zárása, vagy az "Azonnali" vásárlás UTÁN kell fizetési módot választani.
Banki utalás: A vásárlás és a banki utalás fizetési mód választás után rögtön látni fogja az utaláshoz szükséges banki adatokat. A sikeres fizetés nyugtázását követően letöltheti az akciós utalványt.
PayPal: Akkor válassza ezt az on-line fizetési módot, ha rendelkezik PayPal virtuális számlával. A sikeres tranzakciót követően azonnal letöltheti az utalványt.
Gulliver Travel Ajándékutalvánnyal is fizethető. Az ajándékutalvány(ok) értéke a vételárból automatikusan levonásra kerül. FIGYELEM: Ez a fizetési mód utólag nem törölhető és nem módosítható!!!
Most, a jelentkezéskor csak 12.7 % foglaló fizetendő.Előleg 40% 7 nappal a foglaló utánA fennmaradó összeget az utazást megelőző 30. napig kérjük kiegyenlíteni.

Kérdezzen - A szó elszáll, az írás megmarad - Mindig írásban kérdezzen, ne telefonon!

Munkatársunk segít, ha kérdése van. Ha nem találná válaszunkat, levelezőjében nézze meg a spam, kéretlen és egyéb bejövő mappákat is, hátha ott lesz :-)

Még 1000 karakter
elküldöm
Foglalás.( lent kérdezzen )
Már több, mint 102.000 kedvezményes
wellness kupon talált gazdára a Gulliverről!
Köszönjük kedves Olvasóinknak,
Vásárlóinknak és Szállás Partnereinknek!
© Gulliver Office Kft.
hotelek, szállás, wellness,
wellness hotel, kupon, árverés
Eng.sz.: U-000903
Biztosító neve: Colonnade
Biztosítás kötvényszáma: 990 0000140
Nemzeti Adatvédelmi nyilvántartási szám: NAIH-60757

Akciós utazások, tengerparti nyaralások, hegyi és vízi túrák, városlátogatások, kirándulások. Egyénileg, vagy csoportosan.

A Gulliver Travel: a városlátogató körutazásoktól a tengerparti nyaralásokig