utazási iroda
56 utazás a mai választékban

Körutazás Svájcban

Innsbruck - Bludenz, Albergpass - Vaduz - Walensse - Luzern , Luzern - Vierwaldstatti-tó - Pilatus - Alpnachstad, schaffhauseni Rajna-vízesés - St. Gallen - Zürich, Bern - Interlaken - Jungfrau , Utazás haza
6 nap / 5 éjszaka
Indulási időpont(ok):

+ Kívánságaimhoz
Foglalás.( lent kérdezzen )
1. nap

Innsbruck - Bludenz

Utazás Innsbruckba, séta a hangulatos belvárosban (Mária Terézia utca, Diadalív, Aranytető, Várostorony, Hofkirche, Hofburg..). Szállás Bludenz környékén.

2. nap

Albergpass - Vaduz - Walensse - Luzern

Reggeli után utazás, rövid pihenő Albergpassnál, panoráma a környékre. Utazás a miniállamba, Liechtensteinbe, a főváros, Vaduz megtekintése: vára a hercegség jelképe és a hercegi család székhelye, Szt. Florin székesegyház. Továbbutazás a mesekönyvből is jól ismert Heidiländ idilli vidékére, hajózás a hegyek között megbúvó Walensse-n. Szállás Luzern környékén.

3. nap

Luzern - Vierwaldstatti-tó - Pilatus - Alpnachstad

Reggeli után városnézés az egyik leghangulatosabb svájci városkában, Luzernban. Séta az óvárosban, a város jelképének, a Kapellbrückenek (a középkorban épített fedett fahíd) és az Oroszlános emlékműnek a megtekintése. Fakultatív kirándulás a Pilatusra: hajózás a Vierwaldstatti-tavon,: libegővel felmegyünk 1212 m magasságba a Pilatusra, ahonnan lenyűgöző panoráma tárul a látogatók szeme elé. A hegyről fogaskerekűvel jövünk le, érkezés Alpnachstadba, rövid városnézés. Szállás ugyanott.

4. nap

schaffhauseni Rajna-vízesés - St. Gallen - Zürich

Reggeli után utazás a schaffhauseni Rajna-vízeséshez, Európa legnagyobb vízeséséhez. Következő úti cél St. Gallen, melynek rokokó könyvtára az UNESCO Világörökséghez tartozik. Séta a barokk apátsághoz és az óvárosban. Továbbutazás Zürichbe, ismerkedés a várossal: Grossmünster, Fraumünster, séta a Bahnhofstrassén, a világ legelőkelőbbnek tartott vásárlóutcáján. Szállás az előző helyen.

5. nap

Bern - Interlaken - Jungfrau

Reggeli után utazás Svájc fővárosába, Bernbe. Az óváros az Aare folyó kanyarulatában fekszik, mely a Világörökség része. Főbb nevezetességek megtekintése: medveverem, Óratorony, Parlament és a Városháza. Látogatás Interlaken hangulatos városában. Lantenrbrunnen mellett a Jungfrau lábánál a Trümmelbach-vízesés látogatása. Európa-szerte egyedülálló geológiai képződmény a hegy belsejében, ahová lifttel megyünk fel. Szállás ugyanott.

6. nap

Utazás haza

Reggeli után utazás hazafelé, rendszeres pihenők tartásával. Érkezés az indulási helyekre az esti órákban.

Belépők: kb. 80 CHF/fő + ifa

Egyágyas felár: 25.000 Ft

(Lehet kérni társítást is, ha van még egy utas, aki egyedül lenne, akkor nem kell fizetni ezt a díjat, csak ha mindenképpen egyedül lesz az utas.)

Félpanziós felár: 32.000 Ft/fő (5 alkalommal vacsora)

(A más valutában - nem Ft-ban - megadott belépők díját az autóbuszon szedi össze az idegenvezető.)

  • Fakultatív program
  • Fakultatív kirándulás Pilatus: 9.000 Ft/fő + 80 CHF/fő

Nyomtatás

20 833 Ft-tól / nap / utas

Egyéb információ

Időpontok, részvételi díjak (a szervező, előzetes értesítés mellett, a változás jogát fenntartja)

 Részvételi díj 1 fő részére - 1 felnőtt
Indulás:
04:30 óra, Győr, városháza oldala buszmegállóból
06:00 óra, Sopron, GYSEV pályaudvar elől
04:45 óra, Szombathely vasútállomás (gazdabolt) elől

Utazás, ellátás

Utazás módja Autóbusszal
Ellátás reggeli
Időtartam 6 nap / 5 éjszaka
Utazási mintaszerződés

Fizetési lehetőségek:

Ezt az ajánlatot BANKKÁRTYÁVAL is fizetheti. Visa, Maestro, MasterCard. A sikeres tranzakciót követően az utalványt azonnal letöltheti. Majd csak a licit zárása, vagy az "Azonnali" vásárlás UTÁN kell fizetési módot választani.
BUXA: BUXA virtuális számlával rendelkezőknek. A sikeres tranzakciót követően azonnal letöltheti az utalványt. Majd csak a licit zárása, vagy az "Azonnali" vásárlás UTÁN kell fizetési módot választani.
Banki utalás: A vásárlás és a banki utalás fizetési mód választás után rögtön látni fogja az utaláshoz szükséges banki adatokat. A sikeres fizetés nyugtázását követően letöltheti az akciós utalványt.
PayPal: Akkor válassza ezt az on-line fizetési módot, ha rendelkezik PayPal virtuális számlával. A sikeres tranzakciót követően azonnal letöltheti az utalványt.
Gulliver Travel Ajándékutalvánnyal is fizethető. Az ajándékutalvány(ok) értéke a vételárból automatikusan levonásra kerül. FIGYELEM: Ez a fizetési mód utólag nem törölhető és nem módosítható!!!
Most, a jelentkezéskor csak 12.7 % foglaló fizetendő.Előleg 40% 4 nappal a foglaló utánA fennmaradó összeget az utazást megelőző 30. napig kérjük kiegyenlíteni.

Az előleget (40%) legkésőbb 8 napon belül kell befizetni.

Ha egy hónapon belül történik a foglalás, akkor a teljes összeget egyben kell rendezni.

Kérdezzen - A szó elszáll, az írás megmarad - Mindig írásban kérdezzen, ne telefonon!

Munkatársunk segít, ha kérdése van. Ha nem találná válaszunkat, levelezőjében nézze meg a spam, kéretlen és egyéb bejövő mappákat is, hátha ott lesz :-)

Még 1000 karakter
elküldöm
Foglalás.( lent kérdezzen )
Már több, mint 102.000 kedvezményes
wellness kupon talált gazdára a Gulliverről!
Köszönjük kedves Olvasóinknak,
Vásárlóinknak és Szállás Partnereinknek!
© Gulliver Office Kft.
hotelek, szállás, wellness,
wellness hotel, kupon, árverés
Eng.sz.: U-000903
Biztosító neve: Colonnade
Biztosítás kötvényszáma: 990 0000140
Nemzeti Adatvédelmi nyilvántartási szám: NAIH-60757