utazási iroda
0 utazás a mai választékban

Kuba - Havanna-Varadero üdülés Havanna,Varaderoban a Plaza Hotel,Sol Sirenas Coral Hotelban

Kuba - Havanna-Varadero üdülés
9 nap / 8 éjszaka
Indulási időpont(ok):

+ Kívánságaimhoz
Foglalás.( lent kérdezzen )
1-8

Kuba - Havanna-Varadero üdülés

Kultúra és pihenés egy út alatt! Fedezze fel Havanna egyedülállóhangulatát, és pihenjen Kuba leghíresebb üdülőhelyén Varaderon!Ajánlatunk Kuba két legnépszerűbb utazási célpontjának kombinációja Azutazás hosszabbítható varaderoi éjszakákkal.

Programismertető:Szállás: 2 éj Havannában 4*-os vagy 5*-os szállodákban,5 vagy 8 éj Varaderon 4*-os vagy 5*-os szállodákban, választás szerint.

Ellátás: Havannában reggeli (+1 ebéd), Varaderon allinclusive

Utazás: Budapest – Havanna – Budapest útvonalonmenetrendszerinti járattal, európai átszállással, Havanna és Varaderoközött légkondicionált autóbusszal.

Idegenvezetés: Havannában magyar nyelvű idegenvezetés ésprogramok; Varaderon magyar nyelvű telefonos asszisztencia

1. nap: Budapest - HavannaElutazás Budapestről Havannába, menetrendszerinti járattal európaiátszállással. Érkezés Havannába, transzfer a választott szállodába.

2. nap: HavannaReggeli, majd egész napos városnézés magyar idegenvezetéssel. Havannafelfedezését korhűen, régi amerikai autókkal kocsikázva kezdjük,melyekkel egy Panoráma városnézésre indulunk. Átszeljük Havanna hírestengerparti sétányát a Malecon-t, mely a helyiek egyik kedvenctalálkozóhelye, megcsodáljuk a Paseo-n lévő villákat, majd megállunk aForradalom téren (Plaza de la Revolución), ahol a José Marti emlékműtalálható. Visszafelé a világhírű, több mint 500 mauzóleummal és aleggazdagabb szoborparkkal rendelkező Colon temető mellett vezet utunkaz óvárosba. Megérkezve az óvárosba elköszönünk az autócsodáktól ésgyalogosan folytatjuk programunkat. Megismerkedünk a Havanna Club RumMúzeumban a rumkészítéssel, a cukornád termesztés és feldolgozáslépéseitől végig követve a folyamatot egészen az érlelésig, hordóbatöltésig, palackozásig, melyet kóstolóval zárunk. Lehetőség eredetiHavanna Club relikviák vásárlására, valamint a jellegzetes kubai ital, acukornád lé, a Guarapo és az abból készült kitűnő kubaikoktélkülönlegesség a Guarabana koktél megkóstolására. Ezt követően azóváros gyalogos felfedezésére indulunk, ahol egymást érik a kulturálisés történelmi látnivalók, és amely 1988 óta az UNESCO világörökségrésze. Megtekintjük a Plaza de Armas-t a „Fegyverek terét”, a Kormányzóipalotát, közben régiségekre vadászunk a helyi, autentikus antik piacon,átsétálunk a Plaza San Francisco-ra ahol megnézzük a Tőzsde palotát ésaz Assisi Szent Ferenc templomot, majd a Katedrális tér és a Plaza Viejaaz „Öreg tér” megtekintése következik. Megebédelünk egy tipikus, helyikubai étteremben. Az ebéd maga is egy látványosság, a program szervesrésze, hiszen közben egy kubai zenekar autentikus, élő koncertjéttekintjük meg, melyet a kitűnő táncosok látványos előadása fűszerez.Akinek kedve van, akár táncra is perdülhet, a vérbeli kubai táncosokvezetésével. Az ebédet követően megtekintjük a Capitoliumot,majd pedig a Forradalmi múzeum szabadtéri tárlatát, ahol a híres Granmahajót is láthatjuk, melyen Fidel és a többi forradalmár partra szállt,hogy a forradalmat elindítsák. Délután visszatérés a hotelbe. ALatin-Amerika Párizsának is nevezett Havanna kihagyhatatlan. Ez„kötelező” program mindazoknak, akik Kubába utaznak.

3. nap: VaraderoReggeli a hotelben, majd transzfer légkondicionált autóbusszalVaraderoba. Szállás elfoglalása.

4-7. nap: VaraderoPihenés a tengerparti all inclusive szállodában.

8. nap: Varadero – Havanna – BudapestReggeli a szállodában, majd a menetrend függvényében transzfer ahavannai repülőtérre, hazautazás.

9. nap: Budapest Érkezés Budapestre.A programváltoztatás jogát irodánk a járatok menetrendjének esetlegesmódosulása miatt fenntartja! A 12 nap / 10 éjszakás programunk +3éjszakai tartózkodást tartalmaz Varaderon.

Általános információk: A részvételi díj tartalmazza a repülőjegyet, aszállást a választott szállodákban Havannában reggelis, Varaderon allinclusive ellátással, az egésznapos városnézést Havannában magyaridegenvezetéssel (belépők a helyszínen fizetendő kb. 30 CUC/fő).

A részvételi díj nem tartalmazza az esetlegesfakultatív programok díját.Minimális utaslétszám: 2 fő.

Nyomtatás

80 854 Ft-tól / nap / utas

Egyéb információ

Időpontok, részvételi díjak (a szervező, előzetes értesítés mellett, a változás jogát fenntartja)

 Kétágyas szoba - 1 felnőtt (9 nap / 8 éjszaka)Kétágyas szoba - 2 felnőtt (9 nap / 8 éjszaka)Kétágyas szoba - 2 felnőtt, 3. felnőtt pótágyon (9 nap / 8 éjszaka)Kétágyas szoba - 2 felnőtt,1 gyerek (2-12) pótágyon (9 nap / 8 éjszaka)Kétágyas szoba - 2 felnőtt,2 gyerek (2-12) (2-12) pótágyon (9 nap / 8 éjszaka)Kétágyas szoba - 1 felnőtt (12 nap / 11 éjszaka)Kétágyas szoba - 2 felnőtt (12 nap / 11 éjszaka)Kétágyas szoba - 2 felnőtt, 3. felnőtt pótágyon (12 nap / 11 éjszaka)Kétágyas szoba - 2 felnőtt,1 gyerek (2-12) pótágyon (12 nap / 11 éjszaka)Kétágyas szoba - 2 felnőtt,2 gyerek (2-12) (2-12) pótágyon (12 nap / 11 éjszaka)

Utazás, ellátás

Utazás módja menetrendszerinti járattal
Ellátás reggeli és all inclusive
Időtartam 9 nap / 8 éjszaka
Utazási mintaszerződés

Fizetési lehetőségek:

Ezt az ajánlatot BANKKÁRTYÁVAL is fizetheti. Visa, Maestro, MasterCard. A sikeres tranzakciót követően az utalványt azonnal letöltheti. Majd csak a licit zárása, vagy az "Azonnali" vásárlás UTÁN kell fizetési módot választani.
BUXA: BUXA virtuális számlával rendelkezőknek. A sikeres tranzakciót követően azonnal letöltheti az utalványt. Majd csak a licit zárása, vagy az "Azonnali" vásárlás UTÁN kell fizetési módot választani.
Banki utalás: A vásárlás és a banki utalás fizetési mód választás után rögtön látni fogja az utaláshoz szükséges banki adatokat. A sikeres fizetés nyugtázását követően letöltheti az akciós utalványt.
PayPal: Akkor válassza ezt az on-line fizetési módot, ha rendelkezik PayPal virtuális számlával. A sikeres tranzakciót követően azonnal letöltheti az utalványt.
Gulliver Travel Ajándékutalvánnyal is fizethető. Az ajándékutalvány(ok) értéke a vételárból automatikusan levonásra kerül. FIGYELEM: Ez a fizetési mód utólag nem törölhető és nem módosítható!!!
Most, a jelentkezéskor csak 12.7 % foglaló fizetendő.Előleg 40% 7 nappal a foglaló utánA fennmaradó összeget az utazást megelőző 30. napig kérjük kiegyenlíteni.

Kérdezzen - A szó elszáll, az írás megmarad - Mindig írásban kérdezzen, ne telefonon!

Munkatársunk segít, ha kérdése van. Ha nem találná válaszunkat, levelezőjében nézze meg a spam, kéretlen és egyéb bejövő mappákat is, hátha ott lesz :-)

Még 1000 karakter
elküldöm
Foglalás.( lent kérdezzen )
Már több, mint 102.000 kedvezményes
wellness kupon talált gazdára a Gulliverről!
Köszönjük kedves Olvasóinknak,
Vásárlóinknak és Szállás Partnereinknek!
© Gulliver Office Kft.
hotelek, szállás, wellness,
wellness hotel, kupon, árverés
Eng.sz.: U-000903
Biztosító neve: Colonnade
Biztosítás kötvényszáma: 990 0000140
Nemzeti Adatvédelmi nyilvántartási szám: NAIH-60757