utazási iroda
0 utazás a mai választékban

Kuba - Kiskörút Kubában tengerparti üdüléssel Varadero,Havannaban a Villa Tortuga Hotel,Vedado Hotelban

Kuba - Kiskörút Kubában tengerparti üdüléssel
9 nap / 8 éjszaka
Indulási időpont(ok):

+ Kívánságaimhoz
Foglalás.( lent kérdezzen )
1-8

Kuba - Kiskörút Kubában tengerparti üdüléssel

Kultúra és pihenés egy út alatt! Fedezze fel Havanna egyedülállóhangulatát, és pihenjen Kuba leghíresebb üdülőhelyén Varaderon! AjánlatunkKuba két legnépszerűbb utazási célpontjának kombinációja Az utazáshosszabbítható varaderoi éjszakákkal.

HAVANNA
Kubalegendás fővárosa egyedülálló hangulatával mindenkit magával ragad. Azigazi karibi nagyváros páratlanul gazdag a kulturális és történelmilátnivalókban, bővelkedik az építészeti remekekben rabul ejtve mindenkorosztályt. Aki Kubába látogat az egy időutazáson is részt vesz, hiszenitt egyszerre van jelent a koloniális kor cukorbáróinak régmúlt gazdasága,az '50-es évek amerikai maffiájának kézjegye, és a retro, a szocializmus.A látnivalók mellett pezsgő éjszakai élet várja a turistát, kitűnő salsa-és jazz klubok, szórakozóhelyek egész sora kínál igényes szórakozástminden nap.

VARADERO
Kuba és egyben a Karib-térséglegnagyobb üdülővárosa, mely Havannától 140 km-re található. 20 km hosszútengerpartján szállodák sokasága sorakozik. Csodás, fehérhomokos karibistrandok, trópusi környezet várja a turistákat. Varadero kiválóinfrastruktúrával rendelkezik, a közbiztonság pedig tökéletes.


Programismertető:


1.nap: Budapest - Havanna
Elutazás Budapestről Havannába,menetrendszerinti járattal európai átszállással. Érkezés Havannába,transzfer a választott szállodába.

2. nap: Havanna
Reggeli,majd egész napos városnézés magyar idegenvezetéssel. Havanna felfedezésétkorhűen, régi amerikai autókkal kocsikázva kezdjük, melyekkel egy Panorámavárosnézésre indulunk. Átszeljük Havanna híres tengerparti sétányát aMalecon-t, mely a helyiek egyik kedvenc találkozóhelye, megcsodáljuk aPaseo-n lévő villákat, majd megállunk a Forradalom téren (Plaza de laRevolución), ahol a José Marti emlékmű található. Visszafelé a világhírű,több mint 500 mauzóleummal és a leggazdagabb szoborparkkal rendelkezőColon temető mellett vezet utunk az óvárosba. Megérkezve az óvárosbaelköszönünk az autócsodáktól és gyalogosan folytatjuk programunkat.Megismerkedünk a Havanna Club Rum Múzeumban a rumkészítéssel, a cukornádtermesztés és feldolgozás lépéseitől végig követve a folyamatot egészen azérlelésig, hordóba töltésig, palackozásig, melyet kóstolóval zárunk.Lehetőség eredeti Havanna Club relikviák vásárlására, valamint ajellegzetes kubai ital, a cukornád lé, a Guarapo és az abból készültkitűnő kubai koktélkülönlegesség a Guarabana koktél megkóstolására. Eztkövetően az óváros gyalogos felfedezésére indulunk, ahol egymást érik akulturális és történelmi látnivalók, és amely 1988 óta az UNESCOvilágörökség része. Megtekintjük a Plaza de Armas-t a „Fegyverek terét”, aKormányzói palotát, közben régiségekre vadászunk a helyi, autentikus antikpiacon, átsétálunk a Plaza San Francisco-ra ahol megnézzük a Tőzsdepalotát és az Assisi Szent Ferenc templomot, majd a Katedrális tér és aPlaza Vieja az „Öreg tér” megtekintése következik. Megebédelünk egytipikus, helyi kubai étteremben. Az ebéd maga is egy látványosság, aprogram szerves része, hiszen közben egy kubai zenekar autentikus, élőkoncertjét tekintjük meg, melyet a kitűnő táncosok látványos előadásafűszerez. Akinek kedve van, akár táncra is perdülhet, a vérbeli kubaitáncosok vezetésével. Az ebédet követően megtekintjük a Capitoliumot, majdpedig a Forradalmi múzeum szabadtéri tárlatát, ahol a híres Granma hajótis láthatjuk, melyen Fidel és a többi forradalmár partra szállt, hogy aforradalmat elindítsák. Délután visszatérés a hotelbe. A Latin-AmerikaPárizsának is nevezett Havanna kihagyhatatlan. Ez „kötelező” programmindazoknak, akik Kubába utaznak.

3. nap: Varadero
Reggelia hotelben, majd transzfer légkondicionált autóbusszal Varaderoba. Szálláselfoglalása.

4-7. nap: Varadero
Pihenés atengerparti all inclusive szállodában.

8. nap:Varadero – Havanna – Budapest
Reggeli a szállodában,majd a menetrend függvényében transzfer a havannai repülőtérre, hazautazás.

9.nap: Budapest
Érkezés Budapestre.

Aprogramváltoztatás jogát irodánk a járatok menetrendjének esetlegesmódosulása miatt fenntartja! A 12 nap / 10 éjszakás programunk +3 éjszakaitartózkodást tartalmaz Varaderon.

A részvételi díjtartalmazza:
Szállás: 2 éj Havannában 3-4* vagy5*-os szállodákban, 5 vagy 8 éj Varaderon 3-4* vagy 5*-os szállodákban,választás szerint.
Ellátás: Havannábanreggeli (+1 ebéd), Varaderon all inclusive Utazás: Budapest – Havanna –Budapest útvonalon menetrendszerinti járattal, európai átszállással,Havanna és Varadero között légkondicionált autóbusszal
Idegenvezetés:Havannában magyar nyelvű idegenvezetés és programok; Varaderon magyarnyelvű telefonos asszisztencia

Általános információk: Arészvételi díj tartalmazza a repülőjegyet, a szállást a választottszállodákban Havannában reggelis, Varaderon all inclusive ellátással, azegésznapos városnézést Havannában magyar idegenvezetéssel (belépők ahelyszínen fizetendő kb. 30 CUC/fő). A részvételi díj nem tartalmazza azesetleges fakultatív programok díját.

Minimálisutaslétszám: 2 fő.

Fakultatív programokHavannai városnézés – magyar idegenvezetéssel Indulás reggel a varaderoi hotelből. Útközben megálló a híres Bacunayaguakilátónál, majd megérkezés Havannába.Havanna régi- és modern városrészét bejáró városnézés. A főbb nevezetességek:Forradalom tér, Villanegyed, Malecon,és a világörökség részévé nyilvánított Havanna óvárosi részének „Habana Vieja”– megtekintése: Katedrális tér, Capitolio,Plaza de Armas, Plaza San Francisco de Assis, Plaza Vieja. Megismerkedés a rumkészítésével a Havana Club RumMúzeumban, kóstolóval. A programból nem maradhatnak ki Hemingway kedvenctörzshelyei sem.Az egész napos program ára: 49 000 Ft/fő

Katamarán kirándulás – Delfinekkel fürdés Egész napos kirándulás, változatos programokkal. Hajókázás a biztonságoskatamaránon, közben megálló a tenger közepén található delfináriumban,fürdés a delfinekkel. Majd tovább indulás, megálló egy közelikorallzátonynál, ahol snorkeling és fürdés a tengerben. Végül kikötés CayoBlanco szigetén, ahol 2-3 óra szabadidő fürdésre, napozásra. A hajó a koradélutáni órákban indul vissza, a visszautat vitorlával tesszük meg. Aprogram Cayo Blanco szigetén büfé ebédet, és korlátlan italfogyasztásttartalmaz.Az egész napos program ára kb. 109 CUC/fő

Karibi gyöngyszemek túra – magyar idegenvezetéssel A kirándulás során bejárjuk az ország középső és déli részét, egészen aKarib-tengeri oldalig. Megismerhetjük az ország kultúráját és történelmét.A túra állomásai az UNESCO Világörökség részét képezik! VárosnézésTrinidad-ban, az egykori gazdag cukorbárók palotái között sétálva, ittbüfé ebéd egy helyi kubai étteremben. Továbbindulás Cienfuegos-ba.Városnézés, séta a Boulevard-on, a város főterének, katedrálisának és aThomas Terry színháznak a megtekintése. Majd visszatérés Varadero-ba. Ezegy országjáró nagy túra, azoknak ajánljuk, akik nyitottak az országkultúrája és történelme iránt és szeretnének minél többet látni ebből agyönyörű országból!Az egész napos program ára: 73 500 Ft/fő

Kubai nap – magyar idegenvezetéssel Kalandos kirándulás és sokszínű program terepjáróval. Autózás a Varaderokörüli ültetvényeken, átkelés folyón, vízmosáson, majd Jetski és hajózás aYumuri folyón, snorkeling a tengerben és fürdés egy barlangi tóban. Ebédegy igazi kubai ranch-on, ahol pihenési, lovaglási lehetőség, majd avisszaúton megálló Matanzas városban. Egész napos program. Egy jeep-be 4fő ül, akiből egy a sofőr. Az autókat a résztvevők vezetik. Aki vezetniszeretne, annak jogosítvány és min. 21 évet betöltött életkor szükséges.Az egész napos program ára: 39 500 Ft/fő

Nyomtatás

72 999 Ft-tól / nap / utas

Egyéb információ

Időpontok, részvételi díjak (a szervező, előzetes értesítés mellett, a változás jogát fenntartja)

 Kétágyas szoba - 1 felnőtt (9 nap / 8 éjszaka)Kétágyas szoba - 2 felnőtt (9 nap / 8 éjszaka)Kétágyas szoba - 2 felnőtt, 3. felnőtt pótágyon (9 nap / 8 éjszaka)Kétágyas szoba - 2 felnőtt,1 gyerek (2-12) pótágyon (9 nap / 8 éjszaka)Kétágyas szoba - 2 felnőtt,2 gyerek (2-12) (2-12) pótágyon (9 nap / 8 éjszaka)Kétágyas szoba - 1 felnőtt (12 nap / 11 éjszaka)Kétágyas szoba - 2 felnőtt (12 nap / 11 éjszaka)Kétágyas szoba - 2 felnőtt, 3. felnőtt pótágyon (12 nap / 11 éjszaka)Kétágyas szoba - 2 felnőtt,1 gyerek (2-12) pótágyon (12 nap / 11 éjszaka)Kétágyas szoba - 2 felnőtt,2 gyerek (2-12) (2-12) pótágyon (12 nap / 11 éjszaka)

Utazás, ellátás

Utazás módja menetrendszerinti járattal
Ellátás reggeli és all inclusive
Időtartam 9 nap / 8 éjszaka
Utazási mintaszerződés

Fizetési lehetőségek:

Ezt az ajánlatot BANKKÁRTYÁVAL is fizetheti. Visa, Maestro, MasterCard. A sikeres tranzakciót követően az utalványt azonnal letöltheti. Majd csak a licit zárása, vagy az "Azonnali" vásárlás UTÁN kell fizetési módot választani.
BUXA: BUXA virtuális számlával rendelkezőknek. A sikeres tranzakciót követően azonnal letöltheti az utalványt. Majd csak a licit zárása, vagy az "Azonnali" vásárlás UTÁN kell fizetési módot választani.
Banki utalás: A vásárlás és a banki utalás fizetési mód választás után rögtön látni fogja az utaláshoz szükséges banki adatokat. A sikeres fizetés nyugtázását követően letöltheti az akciós utalványt.
PayPal: Akkor válassza ezt az on-line fizetési módot, ha rendelkezik PayPal virtuális számlával. A sikeres tranzakciót követően azonnal letöltheti az utalványt.
Gulliver Travel Ajándékutalvánnyal is fizethető. Az ajándékutalvány(ok) értéke a vételárból automatikusan levonásra kerül. FIGYELEM: Ez a fizetési mód utólag nem törölhető és nem módosítható!!!
Most, a jelentkezéskor csak 12.7 % foglaló fizetendő.Előleg 40% 7 nappal a foglaló utánA fennmaradó összeget az utazást megelőző 30. napig kérjük kiegyenlíteni.

Kérdezzen - A szó elszáll, az írás megmarad - Mindig írásban kérdezzen, ne telefonon!

Munkatársunk segít, ha kérdése van. Ha nem találná válaszunkat, levelezőjében nézze meg a spam, kéretlen és egyéb bejövő mappákat is, hátha ott lesz :-)

Még 1000 karakter
elküldöm
Foglalás.( lent kérdezzen )
Már több, mint 102.000 kedvezményes
wellness kupon talált gazdára a Gulliverről!
Köszönjük kedves Olvasóinknak,
Vásárlóinknak és Szállás Partnereinknek!
© Gulliver Office Kft.
hotelek, szállás, wellness,
wellness hotel, kupon, árverés
Eng.sz.: U-000903
Biztosító neve: Colonnade
Biztosítás kötvényszáma: 990 0000140
Nemzeti Adatvédelmi nyilvántartási szám: NAIH-60757