utazási iroda
7 utazás a mai választékban

Lengyelország - Advent Zakopanéban Zakopaneban a Szállás nélkül, Zakopaneban

Lengyelország - Advent Zakopanéban
2 nap / 1 éjszaka
Indulási időpont(ok):

+ Kívánságaimhoz
Foglalás.( lent kérdezzen )
1-1

Lengyelország - Advent Zakopanéban

1.nap: Budapest, Zakopane Korán reggel, 05:00-kor indulunk Budapestről. Találkozó hajnali 04:45órakor Budapesten, a Népligetben, Hell Miksa sétány, Planetáriumtáblánál. Szlovákián keresztül utazunk, majd a kora délutáni órákbanmegérkezünk Zakopaneba. A rövid városnézés alkalmával megismerkedhetünka város nevezetességeivel (Szent Kelemen fatemplom, Krupówki utca, melyZakopane sétáló- bevásárló utcája, Keresztelő Szent János templom, WillaKoliba, mely a zakopanei stílusban épült első ház). A délután továbbirészében szabadprogram keretében érdemes ellátogatni a Gubałówkasiklóvasúttal a Gubalówka hegyre (kb. 23 PLN/ fő a retúrjegy ára). Asikló alsó indító állomása a városközpontból (Krupówki piac) könnyenmegközelíthető. Fent a hegyen télen-nyáron bazár, éttermek és lovaskocsisok vagy lovas szánosok várják az idelátogatót! Érdemes egyetsétálni a hegyen a kiépített ösvényen, vagy valamelyik csodáskilátóteraszon ücsörögni kicsit, és megcsodálni a Tátra szépségeit!Esti órákban hazaindulás, utazás rövid pihenőkkel. Érkezés másnap ahajnali/reggeli órákban.A programok időrendi sorrendje változhat.Az alapár tartalmazza: az utazást busszal, a szervezést és amagyar nyelvű idegenvezetést.Az alapár nem tartalmazza: a belépők és a felvonójegyekárát, az étkezést és a biztosítást.Utazás: autóbusszal, melyet két gyakorlott sofőr vezet.Útközben 3-4 óránként tartunk pihenőt, általában benzinkutaknál állunkmeg. A pihenőhelyek mosdóiban néha fizetni kell, ezért jó, ha vanaprópénz. A helyfoglalás az előleg-befizetés sorrendjében történik(felár ellenében: fix választott ülőhelyfoglalás az autóbuszon). Ateljes csoport elhelyezése érdekében az iroda fenntartja magának ajogot, hogy a helyfoglaláson változtasson.Étkezés: Célszerű az útra élelmet itthonról hozni,szendvicset, csokit, müzli szeletet. A menedékháznál lehet vásárolnihideg-meleg ételeket, italokat.Időjárás: decemberben az átlaghőmérséklet 0 fokkörül van, érdemes magunkkal hozni meleg ruhát, téli kabátot,sálat-sapkát és kesztyűt illetve meleg cipőt.Biztosítás: Ajánlott. Ezt irodánkban könnyűszerrelmegkötheted.BBP biztosítás: 660 Ft/fő/nap-tól, útlemondás biztosítás: 1%.Fix ülőhelyfoglalás az autóbuszon az út teljes időtartamára: 1 000 Ft/főRegisztrációs díj az irodában fizetendő: 1 500 Ft/ főDátummódosítás díja a foglalást követően: 2.500 Ft/fő (+ a különbözet,ha van a két utazás között), maximum utazás előtt 30 nappal lehetséges.Névmódosítás díja, illetve felszállás helyének módosítása a foglalástkövetően: 2.500 Ft/fő, maximum utazás előtt 3 nappal lehetséges.Vidéki felszállási hely:• Vác, Mobil Petrol benzinkút

Szállás nélkül, Zakopane:

  • Fakultatív program
  • :

Nyomtatás

5 995 Ft-tól / nap / utas

Egyéb információ

Időpontok, részvételi díjak (a szervező, előzetes értesítés mellett, a változás jogát fenntartja)

 Részvételi díj 1 fő részére - 1 felnőttRészvételi díj 10 fő részére - 10 felnőttRészvételi díj 2 fő részére - 2 felnőttRészvételi díj 3 fő részére - 3 felnőttRészvételi díj 4 fő részére - 4 felnőttRészvételi díj 5 fő részére - 5 felnőttRészvételi díj 6 fő részére - 6 felnőttRészvételi díj 7 fő részére - 7 felnőttRészvételi díj 8 fő részére - 8 felnőttRészvételi díj 9 fő részére - 9 felnőtt

Utazás, ellátás

Utazás módja autóbusszal
Ellátás önellátás
Időtartam 2 nap / 1 éjszaka
Klasszikus városlátogatás
Utazási mintaszerződés

Fizetési lehetőségek:

Ezt az ajánlatot BANKKÁRTYÁVAL is fizetheti. Visa, Maestro, MasterCard. A sikeres tranzakciót követően az utalványt azonnal letöltheti. Majd csak a licit zárása, vagy az "Azonnali" vásárlás UTÁN kell fizetési módot választani.
BUXA: BUXA virtuális számlával rendelkezőknek. A sikeres tranzakciót követően azonnal letöltheti az utalványt. Majd csak a licit zárása, vagy az "Azonnali" vásárlás UTÁN kell fizetési módot választani.
Banki utalás: A vásárlás és a banki utalás fizetési mód választás után rögtön látni fogja az utaláshoz szükséges banki adatokat. A sikeres fizetés nyugtázását követően letöltheti az akciós utalványt.
PayPal: Akkor válassza ezt az on-line fizetési módot, ha rendelkezik PayPal virtuális számlával. A sikeres tranzakciót követően azonnal letöltheti az utalványt.
Gulliver Travel Ajándékutalvánnyal is fizethető. Az ajándékutalvány(ok) értéke a vételárból automatikusan levonásra kerül. FIGYELEM: Ez a fizetési mód utólag nem törölhető és nem módosítható!!!
Most, a jelentkezéskor csak 12.7 % foglaló fizetendő.Előleg 40% 7 nappal a foglaló utánA fennmaradó összeget az utazást megelőző 30. napig kérjük kiegyenlíteni.

Kérdezzen - A szó elszáll, az írás megmarad - Mindig írásban kérdezzen, ne telefonon!

Munkatársunk segít, ha kérdése van. Ha nem találná válaszunkat, levelezőjében nézze meg a spam, kéretlen és egyéb bejövő mappákat is, hátha ott lesz :-)

Még 1000 karakter
elküldöm
Foglalás.( lent kérdezzen )
Már több, mint 102.000 kedvezményes
wellness kupon talált gazdára a Gulliverről!
Köszönjük kedves Olvasóinknak,
Vásárlóinknak és Szállás Partnereinknek!
© Gulliver Office Kft.
hotelek, szállás, wellness,
wellness hotel, kupon, árverés
Eng.sz.: U-000903
Biztosító neve: Colonnade
Biztosítás kötvényszáma: 990 0000140
Nemzeti Adatvédelmi nyilvántartási szám: NAIH-60757