utazási iroda
56 utazás a mai választékban

Marokkó - Királyi városok körutazás tengerparti pi Marrakesh,Agadirban a Marokkói szállodák,LTI Agadir Beach Club Hotelban

Marokkó - Királyi városok körutazás tengerparti pi
11 nap / 10 éjszaka
Indulási időpont(ok): 2018. Szep. 23.

+ Kívánságaimhoz
Foglalás.( lent kérdezzen )
1-10

Marokkó - Királyi városok körutazás tengerparti pi

1. nap: Budapest–AgadirTalálkozás Ferihegy 2/B terminálon. Elutazás Budapestrőlmenetrendszerint közlekedő repülőjárattal Agadirba a Budavár Tours általbérelt helyeken. Érkezés Agadirba, transzfer a szállodába. Szállás ésvacsora Agadirban a választott kategória szerinti szállodában.

2. nap: Agadir–MarrakeshReggeli után, a történelmi Marrakesh felé indul a körutazás. Délutánmegtekintjük a Koutoubia mecsetet kívülről, majd a nap további részébenmegismerkedünk a szukok varázslatos keleti világával, majd a híres JemmaEl Fna téren, a mesemondók, kígyóbűvölők, tűznyelők, akrobaták és utcaipecsenyesütők forgatagának, és a tér Ezeregyéjszaka meséibe illőnyüzsgésének felfedezésére nyílik lehetőség. Szállás és vacsoraMarrakeshben a választott kategória szerinti szállodában. Fakultatívprogramlehetőség: „Fantáziaest” Chez Ali.

3. nap: MarrakeshReggeli a szállodában. Délelőtt Marrakesh, a „Dél gyöngyének”megtekintése. A vörös várost a XI. században alapították az Almoravidák.Ez a dinasztia csodálatos palotákat és kerteket hagyott Marrakeshre.Programunk a Szadida sírok, a Bahia palota és a Menara kertmegtekintéséből áll, valamint látogatást teszünk a Berber patikában is.Délutáni fakultatív programlehetőség: Látogatás az „Ourika” völgyében(helyszínen fizetendő kb. 35 euró/fő). Az egyik legnépszerűbb marrakeshiprogram a közeli Ourika völgyet keresi fel a Magas-Atlasz ölelésében. Avölgy egész évben különlegesen zöld színben pompázik, mert az Ourikafolyó, a vidék folyóival ellentétben, sosem szárad ki. A „zsákutcavölgy” egyre szűkülő, kanyargós ösvénye belevész a legmagasabbészak-afrikai hegycsúcs, a minket is megállító Toubkal árnyékába. A 4160méter magas óriás csúcsa nyáron is hósipkát visel. A Kilimandzsárókivételével ez az egyetlen ilyen szépséges kontrasztot árasztó tája azafrikai kontinensnek. Pálmafák és hó – egy képeslapban érezzük magunkat.Az út menti hangulatos falvak egyikébe és egy helyi piacra isellátogatunk. Nyaralása legszebb fotói itt fognak készülni. Szállás ésvacsora Marrakeshben a választott kategória szerinti szállodában.

4. nap: Marrakesh–Beni Mellal–FesReggeli után utazás Fesbe. Az út kies, vörös vidéken vezet keresztül,amely gyönyörűen harmonizál az ég tiszta kékjével és a pálmaligetekörökzöldjével. Beni Mellalon keresztül utazunk tovább, majd egy festőiút során áthaladunk Ifranon, a Közép-Atlasz cédruserdejében elterülőüdülő- és síparadicsomon. Rövid pihenő, majd érkezés, szállás és vacsoraFezben a választott kategória szerinti szállodában.

5. nap: FesReggeli a szállodában. Egész napos szabadprogram Fesben. Fakultatívprogramlehetőség: Egész napos városnézés magyar nyelvű idegenvezetéssel(díj: 10 000 Ft/fő), az egyik legősibb királyi városban, Marokkó vallásiés kulturális központjában. A program a IX–XIV. században épült Medina,a benne található Bou Inania Medersa (Korán-iskola), emellett avilághírű Karaouine mecset környékének, Nejjarine szökőkútnak, II.Idriss, a város alapítójának mauzóleumának, valamint a bőrcserzők,szőnyegszövők, ötvös- és szövőműhely negyedének megtekintését foglaljamagába. Látogatást teszünk továbbá a XIV. századi, jelenleg is működő,különlegesen cizellált főbejáratú királyi palotához, majd a melletteelterülő Mellah zsidó negyed megtekintése következik, ezután ismerkedésa város szélén lévő fazekas negyed mestereinek munkáival. A városnézésután visszatérés a szállodába. Vacsora, szállás Fesben a választottkategória szerinti szállodában.

6. nap: Volubilis–Meknes–Rabat–Casablanca Ezen a napon Marokkó új arcát ismerhetjük meg. Reggeli után látogatástteszünk az elbűvölő, római alapítású Volubilisbe. Miközben a rómaiépítészet remekeiben, és az egykori villák szép fényű mozaikjaibangyönyörködünk, a távolban láthatjuk a pihenő tevéhez hasonlító festőielhelyezkedésű szent várost, az iszlám atyja, az I. Idriss általalapított Moulay Idrisst (a városalapító tiszteletére itt felépítettmauzóleumhoz évente több tízezer hívő zarándokol el). TovábbutazásMeknesbe, ahol a „marokkói Versailles”-t tekinthetjük meg rövid sétával.A várost Moulay Ismail, XIV. Lajos kortársa alapította a XVII. századvégén. Meknest negyven kilométer hosszú, háromszoros városfal ölelikörül, aminek egyik oldalán a Medina (óváros) és a Bab El Mansour(Marokkó legszebb kapuja), a másik oldalán pedig a modern városrésztalálható. A monumentális kapuk és a piacok még emlékeztetnek a városfénykorára. A letűnt szultáni palota romjai azonban az idő múlásárafigyelmeztetnek, mely lassan elmosta Meknes jelentőségét és Rabatotrészesítette előnyben. A városalapító mauzóleumának megtekintése utántovábbutazás Rabatba. Délutánra megérkezünk a Királyság elegánsfővárosába, Rabatba. E virágzó és rendezett város látnivalói közöttszerepel az Oudayas-i Kasbah, a Hassan torony háttérben a hihetetlen kékóceánnal, továbbá az V. Mohamed mauzóleum, a királyi palota és az aztkörülvevő tér, a Mechouar. Továbbutazás Casablancába, érkezés estiórákban. Szállás és vacsora Casablancában a választott kategóriaszerinti szállodában.

7. nap: Casablanca–El Jadida–EssaouiraReggeli a szállodában. Délelőtt, Casablanca városnézés. A filmekvilágából ismert, különleges atmoszférájú városban megtekintjük: az Anfavillanegyedet az Atlanti-óceán partján, a II. Hassan mecsetet kívülről,mely a világ harmadik legnagyobb mecsete (ha lehetőség engedi,fakultatív látogatási lehetőség belülről). Városnézésünk során eljutunka királyi palota körzetébe, érintjük az Arab Liga parkját, valamint azV. Mohamed teret és az Egyesült Nemzetek terét, ahol a névadó „FehérHázat”, az egykori kormányzósági épületeket láthatjuk. Koradélutántovábbutazunk El Jadida, a világörökség részét képező egykor portugálMazagan felé, amely az óceánparti területekre jellemző erődrendszerével,a XVI. századi reneszánsz katonai építészetről mesél. Délutáni órákban alegendás Mogador (Essaouira) felé vesszük az irányt. Szállás és vacsoraEssaouiraban a választott kategória szerinti szállodában.

8. nap: Essaouira–Agadir–BudapestReggeli után látogatást teszünk Essaouirában, amely nem csupán nyüzsgőkikötőjéről, de épen maradt romantikus portugál erődjéről és aprotektorátus óta idetelepedett európai és amerikai művészeiről váltnevezetessé. Hófehér utcácskáinak rengetegében tujafa művesek,szőnyegszövők, portréfestők galériáiban gyönyörködhetünk. Nem véletlen,hogy a különleges atmoszférájú Essaouirát a filmesek világa is koránfelfedezte. A város a hatvanas években egyéni utat kereső lázadóművészek otthona volt. Továbbutazás Agadir felé, a koraesti órákbanmegérkezve az üdülőparadicsomba, elfoglaljuk szállásunkat. Vacsora ésszállás Agadirban, a választott szállodában (3 éjszaka).

9-10 nap: Agadir Reggeli, majd szabadidő a tengerparton.Lehetőség fakultatív programokra. Vacsora és szállás Agadirban.

11. nap: Agadir Reggeli, majd szabadidő. Transzfer az agadirirepülőtérre, majd hazautazás Budapestre menetrendszerinti repülőjárattal(érkezés a menetrend függvényében).A program megváltoztatásának jogát irodánk a járatok menetrendjénekmódosulása miatt fenntartja.

Csomagszállítás: A részvételi díj arepülőjáratokon fejenként 1 db maximum 20 kg-os csomag térítésmentesszállítását tartalmazza, továbbá utasonként egy darab kézipoggyászvihető a fedélzetre. A csomag súlykeret az egymással együtt utazókközött nem megoszthatók. A kétéves kor alatti gyermekek részére ababakocsi ingyenesen szállítható.

A részvételi díjon felül kötelezően fizetendő:repülőtéri illetékek és légiközlekedési pótdíjak 59 500 Ft/fő,idegenforgalmi adó 6 000 Ft/fő, útlemondási biztosítás 1% és a foglalásidíj 500 Ft/fő. Az aktuális díjak felől érdeklődjön irodánkban. Azútlemondási biztosítás a teljes részvételi díjra számítandó. Arepülőtéri illeték összege és a pótdíjak mértéke a devizaforintárfolyamának és az olaj világpiaci árának időközi módosulása miattváltozhat. A körutazáson való részvételnek feltétele a részvételi díjonfelül fizetendő költségek befizetése. Vízumkötelezettség Marokkóbamagyar állampolgároknak már nincs. Helyszínen (érkezést követően)fizetendő belépődíjak és kötelező helyi idegenvezetői költségek: 30euró/fő. Kötelezően fizetendő borravaló 20 euró/fő/hét.

Szállás: a körutazás során 7 éjszaka szállásközépkategóriás, helyi besorolásnak megfelelő 3 *-os vagy 4 *-osszállodákban, kategóriaválasztás szerint. Tengerparti 3 éjszaka pihenésAgadirban 3*-os vagy 4 *-os szállodákban, szállodaválasztás szerint.

Ellátás: félpanzió, a programban feltüntetettek szerint.

Utazás: közvetlen repülőjárattal Budapest–Agadir–Budapestútvonalon.

Transzferek, városnézés: légkondicionáltautóbusszal, magyar nyelvű idegenvezetővel.

Indulási dátumok: a program és ártáblázatokbanmegjelölt időpontokban.

Minimális utaslétszám: 20 fő

Nyomtatás

22 586 Ft-tól / nap / utas

Egyéb információ

Időpontok, részvételi díjak (a szervező, előzetes értesítés mellett, a változás jogát fenntartja)

 Egyágyas szoba - 1 felnőtt (félpanzió)Egyágyas szoba - 1 felnőtt (félpanzió és all inclusive)Kétágyas szoba - 2 felnőtt (félpanzió és all inclusive)Kétágyas szoba - 2 felnőtt, 3. felnőtt pótágyon (félpanzió és all inclusive)Kétágyas szoba - 2 felnőtt,1 gyerek (2-5) pótágyon (félpanzió és all inclusive)Kétágyas szoba - 2 felnőtt (félpanzió)Kétágyas szoba - 2 felnőtt, 3. felnőtt pótágyon (félpanzió)Kétágyas szoba - 2 felnőtt,1 gyerek (2-5) pótágyon (félpanzió)
2018. Szep. 23.349 445 Ft / csomag
309 045 Ft / csomag
364 595 Ft / csomag
324 195 Ft / csomag
607 990 Ft / csomag
527 190 Ft / csomag
900 876 Ft / csomag
790 785 Ft / csomag
889 766 Ft / csomag
790 785 Ft / csomag
577 690 Ft / csomag
496 890 Ft / csomag
855 426 Ft / csomag
745 335 Ft / csomag
844 316 Ft / csomag
745 335 Ft / csomag

Utazás, ellátás

Utazás módja menetrendszerinti járattal
Ellátás félpanzió, vagy félpanzió és all inclusive
Időtartam 11 nap / 10 éjszaka
Utazási mintaszerződés

Fizetési lehetőségek:

Ez az ajánlat 12.7% foglaló kifizetésével elvihető, a fennmaradó összeget ráér később fizetni.
Ezt az ajánlatot BANKKÁRTYÁVAL is fizetheti. Visa, Maestro, MasterCard. A sikeres tranzakciót követően az utalványt azonnal letöltheti. Majd csak a licit zárása, vagy az "Azonnali" vásárlás UTÁN kell fizetési módot választani.
BUXA: BUXA virtuális számlával rendelkezőknek. A sikeres tranzakciót követően azonnal letöltheti az utalványt. Majd csak a licit zárása, vagy az "Azonnali" vásárlás UTÁN kell fizetési módot választani.
Banki utalás: A vásárlás és a banki utalás fizetési mód választás után rögtön látni fogja az utaláshoz szükséges banki adatokat. A sikeres fizetés nyugtázását követően letöltheti az akciós utalványt.
PayPal: Akkor válassza ezt az on-line fizetési módot, ha rendelkezik PayPal virtuális számlával. A sikeres tranzakciót követően azonnal letöltheti az utalványt.
Gulliver Travel Ajándékutalvánnyal is fizethető. Az ajándékutalvány(ok) értéke a vételárból automatikusan levonásra kerül. FIGYELEM: Ez a fizetési mód utólag nem törölhető és nem módosítható!!!
Most, a jelentkezéskor csak 12.7 % foglaló fizetendő.Előleg 40% 7 nappal a foglaló utánA fennmaradó összeget az utazást megelőző 30. napig kérjük kiegyenlíteni.

Kérdezzen - A szó elszáll, az írás megmarad - Mindig írásban kérdezzen, ne telefonon!

Munkatársunk segít, ha kérdése van. Ha nem találná válaszunkat, levelezőjében nézze meg a spam, kéretlen és egyéb bejövő mappákat is, hátha ott lesz :-)

Még 1000 karakter
elküldöm
Foglalás.( lent kérdezzen )
Már több, mint 102.000 kedvezményes
wellness kupon talált gazdára a Gulliverről!
Köszönjük kedves Olvasóinknak,
Vásárlóinknak és Szállás Partnereinknek!
© Gulliver Office Kft.
hotelek, szállás, wellness,
wellness hotel, kupon, árverés
Eng.sz.: U-000903
Biztosító neve: Colonnade
Biztosítás kötvényszáma: 990 0000140
Nemzeti Adatvédelmi nyilvántartási szám: NAIH-60757

Akciós utazások, tengerparti nyaralások, hegyi és vízi túrák, városlátogatások, kirándulások. Egyénileg, vagy csoportosan.

A Gulliver Travel: a városlátogató körutazásoktól a tengerparti nyaralásokig