utazási iroda
56 utazás a mai választékban

Nürnberg - Drezda - Berlin

Nürnberg, Berlin, Berlin - Potsdam , Drezda
4 nap / 3 éjszaka
Indulási időpont(ok):

+ Kívánságaimhoz
Foglalás.( lent kérdezzen )
1. nap

Nürnberg

Utazás rendszeres pihenők beiktatásával Németországba, Nürnbergbe. Városnézés során ismerkedés a bajor város gyönyörű látnivalóval (Fő tér, Miasszonyunk templom, Szép kút, Dürer Ház…) Szabadidő. Szállás Nürnbergben.

2. nap

Berlin

Reggeli után utazás Berlinbe. Városnézés, a német főváros történelmi emlékeinek felkeresése (Brandenburgi kapu, Unter der Linden, Check Point Charlie, Potzdamer Platz, Katedrális, Parlament, TV torony, Schloss Charlottenburg…) Szállás Berlinben.

3. nap

Berlin - Potsdam

Reggeli után szabadprogram, egész nap Berlin felfedezése. Lehetőség egyéni múzeumlátogatásra, vásárlásra. Félnapos fakultatív kirándulás Potsdamba: Poroszország egykori székvárosa. Autóbuszos informatív kör a városban (Alter Markt, Szt. Miklós templom, Holland negyed…) és a kastélyok mentén. Látogatás az egyik első és legnevesebb kastélyban, a rokokó Sanssouci Palotában, kertben. Elsétálunk a híres Cecilienhof kastélyhoz, mely a II. világháborút követő potsdami konferencia helyszíne volt. Szállás ugyanott.

4. nap

Drezda

Reggeli után indulás Drezdába. Városnézés: Zwinger, Hofkirche, Frauenkirche, Neumarkt, Operaház… Délutáni órákban utazás hazafelé, érkezés az indulási helyekre a késő esti órákban.

Belépők: - + ifa

Egyágyas felár: 18.000 Ft

(Lehet kérni társítást is, ha van még egy utas, aki egyedül lenne, akkor nem kell fizetni ezt a díjat, csak ha mindenképpen egyedül lesz az utas.)

Félpanziós felár: 15.000 Ft/fő (3 alkalommal vacsora)

(A más valutában - nem Ft-ban - megadott belépők díját az autóbuszon szedi össze az idegenvezető.)

  • Fakultatív program
  • Fakultatív kirándulás Potsdam: 5.000 Ft/fő + 15 €/fő

Nyomtatás

14 875 Ft-tól / nap / utas

Egyéb információ

Időpontok, részvételi díjak (a szervező, előzetes értesítés mellett, a változás jogát fenntartja)

 Részvételi díj 1 fő részére - 1 felnőtt
Indulás:
04:30 óra, Győr, városháza oldala buszmegállóból
06:00 óra, Sopron, GYSEV pályaudvar elől
04:45 óra, Szombathely vasútállomás (gazdabolt) elől

Utazás, ellátás

Utazás módja Autóbusszal
Ellátás reggeli
Időtartam 4 nap / 3 éjszaka
Utazási mintaszerződés

Fizetési lehetőségek:

Ezt az ajánlatot BANKKÁRTYÁVAL is fizetheti. Visa, Maestro, MasterCard. A sikeres tranzakciót követően az utalványt azonnal letöltheti. Majd csak a licit zárása, vagy az "Azonnali" vásárlás UTÁN kell fizetési módot választani.
BUXA: BUXA virtuális számlával rendelkezőknek. A sikeres tranzakciót követően azonnal letöltheti az utalványt. Majd csak a licit zárása, vagy az "Azonnali" vásárlás UTÁN kell fizetési módot választani.
Banki utalás: A vásárlás és a banki utalás fizetési mód választás után rögtön látni fogja az utaláshoz szükséges banki adatokat. A sikeres fizetés nyugtázását követően letöltheti az akciós utalványt.
PayPal: Akkor válassza ezt az on-line fizetési módot, ha rendelkezik PayPal virtuális számlával. A sikeres tranzakciót követően azonnal letöltheti az utalványt.
Gulliver Travel Ajándékutalvánnyal is fizethető. Az ajándékutalvány(ok) értéke a vételárból automatikusan levonásra kerül. FIGYELEM: Ez a fizetési mód utólag nem törölhető és nem módosítható!!!
Most, a jelentkezéskor csak 12.7 % foglaló fizetendő.Előleg 40% 4 nappal a foglaló utánA fennmaradó összeget az utazást megelőző 30. napig kérjük kiegyenlíteni.

Az előleget (40%) legkésőbb 8 napon belül kell befizetni.

Ha egy hónapon belül történik a foglalás, akkor a teljes összeget egyben kell rendezni.

Kérdezzen - A szó elszáll, az írás megmarad - Mindig írásban kérdezzen, ne telefonon!

Munkatársunk segít, ha kérdése van. Ha nem találná válaszunkat, levelezőjében nézze meg a spam, kéretlen és egyéb bejövő mappákat is, hátha ott lesz :-)

Még 1000 karakter
elküldöm
Foglalás.( lent kérdezzen )
Már több, mint 102.000 kedvezményes
wellness kupon talált gazdára a Gulliverről!
Köszönjük kedves Olvasóinknak,
Vásárlóinknak és Szállás Partnereinknek!
© Gulliver Office Kft.
hotelek, szállás, wellness,
wellness hotel, kupon, árverés
Eng.sz.: U-000903
Biztosító neve: Colonnade
Biztosítás kötvényszáma: 990 0000140
Nemzeti Adatvédelmi nyilvántartási szám: NAIH-60757