utazási iroda
56 utazás a mai választékban

Salzburg - München - Neuschwansteini Kastély

München, München, Salzburg
3 nap / 2 éjszaka
Indulási időpont(ok):

+ Kívánságaimhoz
Foglalás.( lent kérdezzen )
1. nap

München

Utazás Németországba, érkezés Münchenbe a kora délutáni órákban. Városnézés (Miasszonyunk templom, Városháza, Régi Városháza, Szt.Péter templom, Residenz, Nymphenburgi kastély, stb..). Szabadidő a belvárosban. Szállás München környékén.

2. nap

München

Reggeli után félnapos kirándulás a Neuschwansteini kastélyhoz, mely mesébe illő külsejével, gyönyörű fekvésének köszönhetően az egyik legkedveltebb építmény Európában. Kastélylátogatás, panoráma a Marienbrückéről. Délután szabadidő Münchenben, lehetőség egyéni múzeumlátogatásra (Residence, Pinakothek Képgaléria, BMW Múzeum, stadionlátogatás stb). A félpanzió keretén belül bajor vacsora a híres Hofbräuhausban. Az őszi időpontban elvegyülés az Oktoberfest sörfesztiválon. Szállás az előző helyen.

3. nap

Salzburg

Reggeli után utazás Salzburgba, Ausztria ékszerdobozába. Várlátogatás – panoráma a városra, Dóm, Hercegségi Palota, Mirabell kastély és parkja, Mozart szülőháza és a Ferences templom. Szabadidő, vásárlási lehetőség. Késő délután utazás hazafelé, érkezés az indulási helyekre az esti órákban.

Belépők: kb. 35 €/fő + ifa

Egyágyas felár: 11.000 Ft

(Lehet kérni társítást is, ha van még egy utas, aki egyedül lenne, akkor nem kell fizetni ezt a díjat, csak ha mindenképpen egyedül lesz az utas.)

Félpanziós felár: 11.000 Ft/fő (2 alkalommal vacsora)

(A más valutában - nem Ft-ban - megadott belépők díját az autóbuszon szedi össze az idegenvezető.)

Nyomtatás

13 167 Ft-tól / nap / utas

Egyéb információ

Időpontok, részvételi díjak (a szervező, előzetes értesítés mellett, a változás jogát fenntartja)

 Részvételi díj 1 fő részére - 1 felnőtt
INDULÁS:
04:30 ÓRA, GYŐR, VÁROSHÁZA OLDALA BUSZMEGÁLLÓBÓL
06:00 ÓRA, SOPRON, GYSEV PÁLYAUDVAR ELŐL
04:45 ÓRA, SZOMBATHELY VASÚTÁLLOMÁS (GAZDABOLT) ELŐL

Utazás, ellátás

Utazás módja Busz
Ellátás reggeli
Időtartam 3 nap / 2 éjszaka
Utazási mintaszerződés

Fizetési lehetőségek:

Ezt az ajánlatot BANKKÁRTYÁVAL is fizetheti. Visa, Maestro, MasterCard. A sikeres tranzakciót követően az utalványt azonnal letöltheti. Majd csak a licit zárása, vagy az "Azonnali" vásárlás UTÁN kell fizetési módot választani.
BUXA: BUXA virtuális számlával rendelkezőknek. A sikeres tranzakciót követően azonnal letöltheti az utalványt. Majd csak a licit zárása, vagy az "Azonnali" vásárlás UTÁN kell fizetési módot választani.
Banki utalás: A vásárlás és a banki utalás fizetési mód választás után rögtön látni fogja az utaláshoz szükséges banki adatokat. A sikeres fizetés nyugtázását követően letöltheti az akciós utalványt.
PayPal: Akkor válassza ezt az on-line fizetési módot, ha rendelkezik PayPal virtuális számlával. A sikeres tranzakciót követően azonnal letöltheti az utalványt.
Gulliver Travel Ajándékutalvánnyal is fizethető. Az ajándékutalvány(ok) értéke a vételárból automatikusan levonásra kerül. FIGYELEM: Ez a fizetési mód utólag nem törölhető és nem módosítható!!!
Most, a jelentkezéskor csak 12.7 % foglaló fizetendő.Előleg 40% 4 nappal a foglaló utánA fennmaradó összeget az utazást megelőző 30. napig kérjük kiegyenlíteni.

Az előleget (40%) legkésőbb 8 napon belül kell befizetni.

Kérdezzen - A szó elszáll, az írás megmarad - Mindig írásban kérdezzen, ne telefonon!

Munkatársunk segít, ha kérdése van. Ha nem találná válaszunkat, levelezőjében nézze meg a spam, kéretlen és egyéb bejövő mappákat is, hátha ott lesz :-)

Még 1000 karakter
elküldöm
Foglalás.( lent kérdezzen )
Már több, mint 102.000 kedvezményes
wellness kupon talált gazdára a Gulliverről!
Köszönjük kedves Olvasóinknak,
Vásárlóinknak és Szállás Partnereinknek!
© Gulliver Office Kft.
hotelek, szállás, wellness,
wellness hotel, kupon, árverés
Eng.sz.: U-000903
Biztosító neve: Colonnade
Biztosítás kötvényszáma: 990 0000140
Nemzeti Adatvédelmi nyilvántartási szám: NAIH-60757