utazási iroda
7 utazás a mai választékban

Strasbourg és környéke, Elzász mesebeli városai

Ulm, Strasbourg, Szent Odile kolostor - Riquewihr - Colmar, Rothenburg ob der Tauber
4 nap / 3 éjszaka
Indulási időpont(ok):

+ Kívánságaimhoz
Foglalás.( lent kérdezzen )
1. nap

Ulm

Utazás rövid pihenőkkel Ulmba, ahol a rövid belvárosi séta részeként megtekintjük a híres ulmi székesegyházat (Münster), amely a világ legmagasabb keresztény temploma. Ezután továbbutazás Strasbourgba, szállás elfoglalása a környékén.

2. nap

Strasbourg

Reggeli után városnézés Strasbourgban, a hatalmas katedrális, a Petit France negyed hangulatos faházai, az Európai Parlament modern épülete…Délután fakultatív hajózás a csatornákon üvegtetejû hajóval, majd szabadidő. Szállás ugyanott.

3. nap

Szent Odile kolostor - Riquewihr - Colmar

Reggeli, majd utazás a Szent Odile kolostorba, a Vogézek 740 m magas hegyének tetejére, ahonnan csodálatos panoráma nyílik a környékre. Majd Riquewihr, az Elzászi borút egyik állomása, mesés kisváros. Fakultatív borkóstolási lehetőség egy helyi pincészetben. Ezután látogatás a francia királyok kedvelt városában, Colmarban. Séta a belvárosban (Szt. Márton templom, Adolf Ház, Unterlinden Múzeum: Grünewald szárnyasoltár, „Petite Venice” csatornái a Lauch folyó mentén) Szállás ugyanott.

4. nap

Rothenburg ob der Tauber

Reggeli után látogatás Rothenburg ob der Tauber városába. Ez a Világörökség szigorúan védett városkája, 1000 éves összefüggő falának 33 bástyájával a középkor egy meseszép kis darabját óvja. Igazi turisztikai látványosság, szűk sikátoraival, fagerendás, színes házaival. Egy könnyed séta alkalmával megismerjük ennek a magával ragadó hangulatú kisvárosnak a szépségeit. Délután hazautazás Magyarországra, érkezés az indulási helyekre az esti órákban.

Belépők: kb. 15 €/fő + ifa

Egyágyas felár: 15.000 Ft

(Lehet kérni társítást is, ha van még egy utas, aki egyedül lenne, akkor nem kell fizetni ezt a díjat, csak ha mindenképpen egyedül lesz az utas.)

Félpanziós felár: 18.000 Ft/fő (3 alkalommal vacsora)

(A más valutában - nem Ft-ban - megadott belépők díját az autóbuszon szedi össze az idegenvezető.)

  • Fakultatív program
  • Fakultatív hajózás Strasbourgban: 15 €/fő
  • Fakultatív borkóstolás Riquewihrben: 8 €/fő

Nyomtatás

14 500 Ft-tól / nap / utas

Egyéb információ

Időpontok, részvételi díjak (a szervező, előzetes értesítés mellett, a változás jogát fenntartja)

 Részvételi díj 1 fő részére - 1 felnőtt
Indulás:
04:30 óra, Győr városháza oldala buszmegállóból
06:00 óra, Sopron, GYSEV pályaudvar elől
04:45 óra, Szombathely, vasútállomás (gazdabolt) elől

Utazás, ellátás

Utazás módja Autóbusszal
Ellátás reggeli
Időtartam 4 nap / 3 éjszaka
Utazási mintaszerződés

Fizetési lehetőségek:

Ezt az ajánlatot BANKKÁRTYÁVAL is fizetheti. Visa, Maestro, MasterCard. A sikeres tranzakciót követően az utalványt azonnal letöltheti. Majd csak a licit zárása, vagy az "Azonnali" vásárlás UTÁN kell fizetési módot választani.
BUXA: BUXA virtuális számlával rendelkezőknek. A sikeres tranzakciót követően azonnal letöltheti az utalványt. Majd csak a licit zárása, vagy az "Azonnali" vásárlás UTÁN kell fizetési módot választani.
Banki utalás: A vásárlás és a banki utalás fizetési mód választás után rögtön látni fogja az utaláshoz szükséges banki adatokat. A sikeres fizetés nyugtázását követően letöltheti az akciós utalványt.
PayPal: Akkor válassza ezt az on-line fizetési módot, ha rendelkezik PayPal virtuális számlával. A sikeres tranzakciót követően azonnal letöltheti az utalványt.
Gulliver Travel Ajándékutalvánnyal is fizethető. Az ajándékutalvány(ok) értéke a vételárból automatikusan levonásra kerül. FIGYELEM: Ez a fizetési mód utólag nem törölhető és nem módosítható!!!
Most, a jelentkezéskor csak 12.7 % foglaló fizetendő.Előleg 40% 4 nappal a foglaló utánA fennmaradó összeget az utazást megelőző 30. napig kérjük kiegyenlíteni.

Az előleget (40%) legkésőbb 8 napon belül kell befizetni.

Ha egy hónapon belül történik a foglalás, akkor a teljes összeget egyben kell rendezni.

Kérdezzen - A szó elszáll, az írás megmarad - Mindig írásban kérdezzen, ne telefonon!

Munkatársunk segít, ha kérdése van. Ha nem találná válaszunkat, levelezőjében nézze meg a spam, kéretlen és egyéb bejövő mappákat is, hátha ott lesz :-)

Még 1000 karakter
elküldöm
Foglalás.( lent kérdezzen )
Már több, mint 102.000 kedvezményes
wellness kupon talált gazdára a Gulliverről!
Köszönjük kedves Olvasóinknak,
Vásárlóinknak és Szállás Partnereinknek!
© Gulliver Office Kft.
hotelek, szállás, wellness,
wellness hotel, kupon, árverés
Eng.sz.: U-000903
Biztosító neve: Colonnade
Biztosítás kötvényszáma: 990 0000140
Nemzeti Adatvédelmi nyilvántartási szám: NAIH-60757