utazási iroda
56 utazás a mai választékban

Szatmár - Beregi szilvaút

Máriapócs - Nyírbátor - Sonkád - Miholta - Tiszacsécse - Szatmárcseke, Tákos - Csaroda - Márokpapi - Szatmárcseke - Túristvándi - Penyige - Panyola, Beregdaróc - Tarpa - utazás haza
3 nap / 2 éjszaka
Indulási időpont(ok):

+ Kívánságaimhoz
Foglalás.( lent kérdezzen )
1. nap

Máriapócs - Nyírbátor - Sonkád - Miholta - Tiszacsécse - Szatmárcseke

Utazás rövid pihenők beiktatásával, Budapest – Nyíregyháza útvonalon Máriapócsra. Meglátogatjuk a görög katolikus templomot, majd Nyírbátorban a Báthoryak által épített hatalmas, hálóboltozatos református templomot. Az Öreg-Túr menti Sonkádon megcsodálhatjuk az Európa-Nostra díjjal kitüntetett fakazettás mennyezetű református templomot. A Tiszához érve, áthaladunk a „dió faluján”, Miholtán, majd Tiszacsécsén meglátogatjuk a Móricz Zsigmond Emlékházat. Szatmárcsekén tisztelgő látogatást teszünk a „csónakos temetőben” Kölcsey Ferenc sírjánál. Az esti órákban érkezünk a szálláshelyre, vacsora.

2. nap

Tákos - Csaroda - Márokpapi - Szatmárcseke - Túristvándi - Penyige - Panyola

Reggeli után kirándulunk a Beregi Tiszaháton. Tákoson a népi templomépítészet legszebb példáját, Csarodán az Árpád-kori „mosolygó szentek” templomát, majd a szomszédos Márokpapin, a szépen felújított református templomot látogatjuk meg. Ezután a Tisza-hídon átmegyünk a „Szatmári tájra”. Szatmárcseke, a Himnusz szülőfaluja, itt látogatást teszünk a Kölcsey Emlékmúzeumban. Túristvándi működő vízimalma ipartörténeti ritkaságnak számít. Itt, a szilva hazájában, Penyigén az ország első lekvár- és szilvamúzeumát, a „Lekvárium”-ot látogatjuk meg. Panyolán megismerkedhetünk a pálinkafőzés folyamatával és megkóstolhatjuk a „panyolai elixírt”, majd visszatérünk a szálláshelyünkre vacsorázni.

3. nap

Beregdaróc - Tarpa - utazás haza

Kirándulásunkat Beregdarócon folytatjuk, ahol „a kendermagtól a vászonig” címmel beavatnak bennünket a vászonkészítés rejtelmeibe. Majd Tarpa város nevezetességeivel ismerkedhetünk: református templom, szárazmalom, Esze Tamás, Bajcsy-Zs. Endre szobra ill. sírja és a Beregi Galéria. Itt, a „Bereg Kincsei” udvaron a beregi rétes, lekvárok, aszalt gyümölcsök és pálinka kóstolására és vásárlásra van lehetőség. A déli órákban búcsúzunk a szilvaúttól és Vásárosnamény-Nyíregyháza-Budapest útvonalon utazunk haza. Érkezés az indulási helyekre a késő esti órákban.

Belépők: kb.12.000 Ft/fő + ifa

Egyágyas felár: 8.000 Ft/fő

(Lehet kérni társítást is, ha van még egy utas, aki egyedül lenne, akkor nem kell fizetni ezt a díjat, csak ha mindenképpen egyedül lesz az utas.)

Félpanziós felár: 10.000 Ft/fő

(A más valutában - nem Ft-ban - megadott belépők díját az autóbuszon szedi össze az idegenvezető.)

Nyomtatás

14 833 Ft-tól / nap / utas

Egyéb információ

Időpontok, részvételi díjak (a szervező, előzetes értesítés mellett, a változás jogát fenntartja)

 Részvételi díj 1 fő részére - 1 felnőtt
Indulás:
04:45 ÓRA, SZOMBATHELY VASÚTÁLLOMÁS (GAZDABOLT) ELŐL
06:00 ÓRA, SOPRON, GYSEV PÁLYAUDVAR ELŐL
07:30 ÓRA, GYŐR VÁROSHÁZA OLDALA BUSZMEGÁLLÓBÓL
08:00 ÓRA, KOMÁROM, TESCO PARKOLÓBÓL
08:30 ÓRA, TATA, TESCO PARKOLÓBÓL
09:30 ÓRA, BUDAPEST, FELVONULÁS TÉR A MűCSARNOK OLDALA

Utazás, ellátás

Utazás módja Autóbusszal
Ellátás reggeli
Időtartam 3 nap / 2 éjszaka
Utazási mintaszerződés

Fizetési lehetőségek:

Ezt az ajánlatot BANKKÁRTYÁVAL is fizetheti. Visa, Maestro, MasterCard. A sikeres tranzakciót követően az utalványt azonnal letöltheti. Majd csak a licit zárása, vagy az "Azonnali" vásárlás UTÁN kell fizetési módot választani.
BUXA: BUXA virtuális számlával rendelkezőknek. A sikeres tranzakciót követően azonnal letöltheti az utalványt. Majd csak a licit zárása, vagy az "Azonnali" vásárlás UTÁN kell fizetési módot választani.
Banki utalás: A vásárlás és a banki utalás fizetési mód választás után rögtön látni fogja az utaláshoz szükséges banki adatokat. A sikeres fizetés nyugtázását követően letöltheti az akciós utalványt.
PayPal: Akkor válassza ezt az on-line fizetési módot, ha rendelkezik PayPal virtuális számlával. A sikeres tranzakciót követően azonnal letöltheti az utalványt.
Gulliver Travel Ajándékutalvánnyal is fizethető. Az ajándékutalvány(ok) értéke a vételárból automatikusan levonásra kerül. FIGYELEM: Ez a fizetési mód utólag nem törölhető és nem módosítható!!!
Most, a jelentkezéskor csak 12.7 % foglaló fizetendő.Előleg 40% 4 nappal a foglaló utánA fennmaradó összeget az utazást megelőző 30. napig kérjük kiegyenlíteni.

Az előleget (40%) legkésőbb 8 napon belül kell befizetni.

Ha egy hónapon belül történik a foglalás, akkor a teljes összeget egyben kell rendezni.

Kérdezzen - A szó elszáll, az írás megmarad - Mindig írásban kérdezzen, ne telefonon!

Munkatársunk segít, ha kérdése van. Ha nem találná válaszunkat, levelezőjében nézze meg a spam, kéretlen és egyéb bejövő mappákat is, hátha ott lesz :-)

Még 1000 karakter
elküldöm
Foglalás.( lent kérdezzen )
Már több, mint 102.000 kedvezményes
wellness kupon talált gazdára a Gulliverről!
Köszönjük kedves Olvasóinknak,
Vásárlóinknak és Szállás Partnereinknek!
© Gulliver Office Kft.
hotelek, szállás, wellness,
wellness hotel, kupon, árverés
Eng.sz.: U-000903
Biztosító neve: Colonnade
Biztosítás kötvényszáma: 990 0000140
Nemzeti Adatvédelmi nyilvántartási szám: NAIH-60757