utazási iroda
56 utazás a mai választékban

Szlovénia - Csodás Szlovénia:Hegyek, tavak, tenger Bledban a 3*-os szálloda, Bledban

Szlovénia - Csodás Szlovénia:Hegyek, tavak, tenger
4 nap / 3 éjszaka
Indulási időpont(ok): 2018. Aug. 30.

+ Kívánságaimhoz
Foglalás.( lent kérdezzen )
1-3

Szlovénia - Csodás Szlovénia:Hegyek, tavak, tenger

1. nap: 

Indulás Budapestről reggel 6 órakor. Találkozás 05:45-kor a Népligetben, Hell Miksa sétány, Planetárium táblánál. Folyamatos utazás Szlovéniában, melyet 3-4 óránként megszakítunk pihenőkkel.

Első állomásunk Ljubljana, az ország fővárosa. Városnézésünk alatt megismerkedünk a város főbb nevezetességeivel, érezhetjük a város hangulatát, ráhangolódhatunk az utazás további látnivalóira.

A Hármas-híd Ljubljana óvárosát köti össze a modern városrésszel. A keleti oldalon a piac árkádja és a barokk óváros, a túlparton egy ferences templom és két szecessziós ház várja a turistákat. A piac mögött húzódó katedrális, a Szent Miklós dóm csodálatos freskójával a XVIII. századi barokk egyik legszebb épülete. A város főtere a Presener-tér, a Hármas híd hídfőjében található. Ljubljana talán leghangulatosabb része. Ha gyalog haladunk a vár felé a Gornji utcán, akkor egy pillanatra úgy érezzük, mintha Óbudán járnánk. letekintve láthatjuk a város parkját, a Tivolit, majd a várba felérve elénk tárul a múlt a 15-17. században épült várkastély termeiben.

A városnézés után továbbutazunk Bledbe, ahol elfoglaljuk szállásunkat, és megismerkedünk a várossal.

2. nap: 

Reggeli után felkerekedünk és a Bled mellett található Vintgar szurdokhoz utazunk. Szlovénia egyik legatraktívabb szurdoka döbbenetes sziklafalaival és a Radovna folyó türkizkék vizével kápráztatja el az ide látogató turistákat. A szurdok felett jól kiépített fapallókon, hidacskákon túrázunk és élvezzük a természet által kialakított meseszép szurdok látványát.

Délután, visszatérve Bledbe, pletnákkal, kizárólag a bledi tóra jellemző csónakokkal áthajózunk a tó közepén elterülő szigetre, ahol meglátogathatjuk a Mária mennybemenetele templomot is. Ezután szabadprogram következik: az Alpok lélegzetelállító hegyvonulataival körbeölelt városkát szabad program keretében fedezhetjük fel. Lehetőség nyílik a Bledi vár megtekintésére, vagy a városban sétálva érdemes megkóstolni a híres bledi krémest.

3. nap: 

Ezen a napon is érdekes látnivalók várnak bennünket. Fakultatív kirándulást szervezünk az ország déli részébe. Először felkeressük a Postojnai cseppkőbarlangot. A barlang eddig felderített járatainak hossza összesen 24 km, de a turisták előtt csak 5 km áll nyitva. Ebből 3,5 km kisvasúttal és 1,5 km pedig gyalog tehető meg. A barlangban 80-90%-os páratartalom és mindössze 8-10 °C fok van télen-nyáron. Európa legnagyobb és leglátogatottabb klasszikus karsztvidéki barlangja. A fantasztikus cseppkőképződmények mellett számtalan állatfaj képviselőit is láthatjuk – kis szerencsével – a barlangban.

A barlang megtekintése után ellátogatunk a mintegy 10 km-re fekvő Predjama várba, mely egy toronymagas sziklába vájva, vagy ahhoz hozzátapasztva várja látogatóit. Már több mint 800 éve uralja a környéket, és ül a magasban a 123 méteres sziklán. A várat Legenda és misztikum övezi. Látogatásunk során bejárhatjuk a vár termeit, az udvart, a várbörtönt, megtekinthetjük a középkori fegyvertárat, és megcsodálhatjuk akár a lőréseken keresztül a fantasztikus kilátást a környező hegyekre.

A várlátogatás után a tengerpart felé vesszük az irányt, Piranba – melyet Isztria Velencéjének is neveznek - látogatunk. Azok, akik Szlovénia gyöngyszemét tüzetesebben is megtekintenék, a főtérről elindulva felkapaszkodhatnak a Szent György templomba, ahonnan egészen elképesztő panoráma tárul elénk. A hangulatos utcácskákon lesétálva az óvároson keresztül, érdemes még a kikötőbe elsétálni. A többiek a tengerpartra letelepedve élvezhetik az Adriai-tenger hullámait. A kirándulás ára 18 euró/fő, mely ára a belépőket nem tartalmazza.

Visszaindulás az esti órákban.

4. nap: 

Reggeli után nekivágunk utolsó napi programunknak. Első programunk a Bohinji-tóhoz vezet, ahonnan a közeli parkolóból jól kiépített turistaúton sétálunk a 70 méter magas Szavica vízeséshez. Túránk vége egy fedett kilátópont, ahonnan fantasztikus kilátás nyílik a lezúduló víztömegre. Ezután a környék híres kilátó¬pontja, a tó fölé magasló Vogel-hegy követ¬kezik. Kabinos felvonóval jutunk fel 1530 méter magasba, ahol körpanoráma vár bennünket az Alpok környező hegyeire, völgyeire. Innen ellátogatunk a Bohinj-tó partján fekvő Ribčev Laz településre, ahol pihenésképpen a hangulatos utcákban teszünk kisebb sétát.

Hazaindulás a délutáni órákban, érkezés Budapestre az éjszakai órákban.

Az út minden korosztály számára ajánlott és az aktuális időjárástól függetlenül indul.

A programok sorrendje változhat.

Az alapár tartalmazza: 

az utazást busszal, 3 éjszakai szállást 3*-os hotelben, a szervezést és a magyar nyelvű idegenvezetést.

Az alapár nem tartalmazza: 

a belépők árát, az étkezést, az üdülőhelyi díjat (4,50 euro/fő/3 éj), a biztosítást és a regisztrációs díjat (1 500 Ft/fő.)

Egyágyas felár: 15 000 Ft/fő/3 éj

Az első 2 estére vacsora kérhető 8 000 Ft / fő / 2 vacsora áron.

Pénzügy: Fakultatív kirándulás Postojna-Predjama-Piran: 18 euró / fő.

Belépők: Ljubljana felvonó a várhegyre: 3 euró/fő, Vogel-hegy felvonó: 17 euro/fő, Száva vízesés 3 Euró/fő, Vintgar-szurdok 4 euró/fő, Bledi vár 9 Euró/fő, a csónakázás ára 16 euró/fő, Postojna cseppkőbarlang: 26 euro/fő, Predjama vára: 14 euro/fő.

A belépők árát utaskísérőnk az autóbuszon szedi össze. Az árak bizonyos esetekben nem csak a belépőjegyeket, hanem a járulékos költségeket is tartalmazzák. (foglalási díj, helyi idegenvezető, szervezési költség). A programok időrendi sorrendje változhat.

Utazás: autóbusszal. Útközben 2-3 óránként tartunk pihenőt, általában benzinkutaknál állunk meg. A pihenőhelyek mosdóiban néha fizetni kell, ezért jó, ha van nálunk aprópénz.

A helyfoglalás az előleg-befizetés sorrendjében történik (fix választott ülőhelyfoglalás az autóbuszon az út teljes időtartamára: 1 000 Ft/fő). A teljes csoport elhelyezése érdekében az iroda fenntartja magának a jogot, hogy a helyfoglaláson változtasson.

Biztosítás: ajánlott. Irodánkban megköthető. Classic: 2 260 Ft / fő, Premium: 2 960 Ft / fő, 3 800 Ft / fő.

A foglalás elküldésével minden utas elfogadja az utazási iroda általános utazási feltételeit.

Felszállási lehetőség:

Budapest, Népliget, Hell Miksa sétány, Planetárium tábla

M7/M1-es autópálya, Budaörsi Pihenőhely, Agip benzinkút, 10-es km kő

M7-es autópálya, Velencei Pihenőhely, MOL benzinkút, 45-ös km kő

M7-es autópálya, Fehérvári Pihenőhely, Shell benzinkút, 60-as km kő

M7-es autópálya, Lepsényi Pihenőhely, Agip Benzinkút, 83-as km kő

M7-es autópálya, Sóstói Pihenőhely, Agip benzinkút, 95-ös km kő

M7-es autópálya, Balatonlellei Pihenőhely, MOL benzinkút, 138-as km kő

M7-es autópálya, Keresztúri Pihenőhely, Shell benzinkút, 167-es km kő

M7-es autópálya, Zalakomári Pihenőhely, INA benzinkút, 194-es km kő

Kérjük, hogy ha nem a budapesti felszállást választják, jelezzék megrendeléskor (a csatlakozás időpontját indulás előtt 3-4 nappal adjuk meg). A busz csak igény esetén áll meg a felszállási helyeken és csak a fent felsorolt csatlakozási pontokon van lehetőség a felszállásra!

Felhívjuk figyelmét, hogy a busz a menetiránnyal megegyező oldalon tud csak megállni az autópályák pihenőhelyein, azaz oda- és visszaúton nem ugyanazon oldalon!

Amennyiben fix, Ön által kiválasztott ülőhelyet igényel a buszon (melyet végig fenntartunk, vidéki felszállás esetén is) annak díja: 1.000 Ft/fő.

Dátummódosítás díja a foglalást követően 2.500 Ft/fő, maximum utazás előtt 30 nappal lehetséges.

Névmódosítás, felszállási hely-módosítás díja a foglalást követően 2.500 Ft/fő, maximum utazás előtt 3 nappal lehetséges.

A foglalás elküldésével minden utas elfogadja az utazási iroda általános utazási feltételeit.

Nyomtatás

25 623 Ft-tól / nap / utas

Egyéb információ

Időpontok, részvételi díjak (a szervező, előzetes értesítés mellett, a változás jogát fenntartja)

 Kétágyas szoba - 1 felnőttKétágyas szoba - 2 felnőtt
2018. Aug. 30.117 640 Ft / csomag204 980 Ft / csomag

Utazás, ellátás

Utazás módja autóbusszal
Ellátás reggeli
Időtartam 4 nap / 3 éjszaka
Utazási mintaszerződés

Fizetési lehetőségek:

Ez az ajánlat 12.7% foglaló kifizetésével elvihető, a fennmaradó összeget ráér később fizetni.
Ezt az ajánlatot BANKKÁRTYÁVAL is fizetheti. Visa, Maestro, MasterCard. A sikeres tranzakciót követően az utalványt azonnal letöltheti. Majd csak a licit zárása, vagy az "Azonnali" vásárlás UTÁN kell fizetési módot választani.
BUXA: BUXA virtuális számlával rendelkezőknek. A sikeres tranzakciót követően azonnal letöltheti az utalványt. Majd csak a licit zárása, vagy az "Azonnali" vásárlás UTÁN kell fizetési módot választani.
Banki utalás: A vásárlás és a banki utalás fizetési mód választás után rögtön látni fogja az utaláshoz szükséges banki adatokat. A sikeres fizetés nyugtázását követően letöltheti az akciós utalványt.
PayPal: Akkor válassza ezt az on-line fizetési módot, ha rendelkezik PayPal virtuális számlával. A sikeres tranzakciót követően azonnal letöltheti az utalványt.
Gulliver Travel Ajándékutalvánnyal is fizethető. Az ajándékutalvány(ok) értéke a vételárból automatikusan levonásra kerül. FIGYELEM: Ez a fizetési mód utólag nem törölhető és nem módosítható!!!
Most, a jelentkezéskor csak 12.7 % foglaló fizetendő.Előleg 40% 7 nappal a foglaló utánA fennmaradó összeget az utazást megelőző 30. napig kérjük kiegyenlíteni.

Kérdezzen - A szó elszáll, az írás megmarad - Mindig írásban kérdezzen, ne telefonon!

Munkatársunk segít, ha kérdése van. Ha nem találná válaszunkat, levelezőjében nézze meg a spam, kéretlen és egyéb bejövő mappákat is, hátha ott lesz :-)

Még 1000 karakter
elküldöm
Foglalás.( lent kérdezzen )
Már több, mint 102.000 kedvezményes
wellness kupon talált gazdára a Gulliverről!
Köszönjük kedves Olvasóinknak,
Vásárlóinknak és Szállás Partnereinknek!
© Gulliver Office Kft.
hotelek, szállás, wellness,
wellness hotel, kupon, árverés
Eng.sz.: U-000903
Biztosító neve: Colonnade
Biztosítás kötvényszáma: 990 0000140
Nemzeti Adatvédelmi nyilvántartási szám: NAIH-60757

Akciós utazások, tengerparti nyaralások, hegyi és vízi túrák, városlátogatások, kirándulások. Egyénileg, vagy csoportosan.

A Gulliver Travel: a városlátogató körutazásoktól a tengerparti nyaralásokig