utazási iroda
57 utazás a mai választékban

Toszkána és egy csipet Umbria Montecatini Termeban a 3*-os szálloda, Olaszországban

Toszkána és egy csipet Umbria
8 nap / 7 éjszaka
Indulási időpont(ok): 2018. Szep. 22.

+ Kívánságaimhoz
Foglalás.( lent kérdezzen )
1-7

Toszkána és egy csipet Umbria

1. nap: Budapest - Montecatini Terme Elutazás Budapestről a kora reggeli órákban. Utunk Szlovénián keresztülvezet Olaszországba. A Toszkán régió varázslatos kisvárosában,Montecatini Termeben lesz szállásunk, melyet termálvize tettvilághírűvé. A szállodához érve a szoba elfoglalása után javaslunk egykis sétát a városban. Montecatini Termében 5 éjszakát fogunk tölteni.

2. nap: Cinque Terre Reggeli után elutazás La Speziaba, ahol vonatra szállunk, hogyfelfedezzük az öt kisvárost. Cinque Terre elnevezés is erre utal „ötföld”, öt tengeröbölből álló település. Az apró, mesebeli, pasztellszínűvároskák egyedülálló elhelyezkedése vonzza ide a turistákat. Élénkzöld,meredek domboldalak, Ligur-tenger türkizkék színe, Riomaggiore,Manarola, Corniglia, Vernazza és Monterosso al Mare mind – mind páratlanélményt nyújt.A program után visszautazunk a szállodánkhoz.Szabadidőben javasoljuk, hogy fogaskerekűvel utazzanak el MontecatiniAltoba és tegyenek egy kis sétát a hangulatos óvárosban.

3. nap: Pisa - LuccaReggeli után látogatást teszünk a mindenki által (még ha képről is)ismert Csodák terére. A pisai ferde torony a világ egyik leghíresebbtornya, a Dóm téren fekvő katedrális harangtornya. A Piazza deiMiracoli, az UNESCO Világörökség része. Itt található a ferde torony, aDóm, a keresztelőkápolna és a temető. Szabadidő után továbbutazunkLuccaba a városba, mely mindenkit elvarázsol. Városfalak, terek,templomok, boltok és Puccini. Csak néhány jelző és máris érezzük, hogyott a helyünk. A városfalon belüli séta során láthatjuk többek között azellipszis alakú piacteret, mely egy római amfiteátrum helyén épült, aSan Michele in Foro templomot, Puccini szülőházát.Sétánk után visszautazás Montecatini Termebe a szálláshoz.

4. nap: Firenze Reggeli után a napot a Toszkán tartomány fővárosára, Firenzéreszenteljük. Az Arno folyó partján elterülő reneszánsz város soklátnivalót kínál. A sétánk során megismerhetjük a fő nevezetességeit,úgymint a Keresztelő-kápolnát, a Giotto-féle harangtoronyot és alenyűgöző 'Santa Maria del Fiore' épületét, a Piazza della Signoriafőteret a városházával, a Palazzo Vecchioval, a Santa Croce templomot,melyet Firenze Pantheonjának is neveznek és a középkori hídat, a PonteVecchiot. Szabadidő a városban (vagy fakultatív program azUffizi-képtárba magyar tárlatvezetéssel), majd visszautazás előttbusszal felmegyünk az Arno túlpartján lévő Michelangelo dombra, hogyméltán búcsút tudjunk venni a várostól. A szálláshelyre az esti órákbanérkezünk.

5. nap: Volterra - San Gimignano Reggeli után napunk első állomásaként a vulkanikus dombok közöttemelkedő Volterrába utazunk, melynek középkori hangulatot árasztóbelvárosában sétálva gyönyörködhetnek a környező vidékben és aTirrén-tengerre nyíló fantasztikus kilátásban. Utána az utunk a toszkántájakon keresztül San Gimignanoba vezet. A „tornyok” világhírű városábanszép állapotban fennmaradtak a középkori építészek munkái. Városfala ésa 15 lakótornya sok képeslapról visszaköszön.A Chianti vidék méltán híres borairól, így a mai nap végén egypincészetbe látogatunk el. A program alatt megismerkedhetünk a pincészetboraival, gyártási folyamataival és természetesen a kóstoló sem maradhatel!A program után visszautazunk a szállodánkhoz.

6. nap: Siena – Pienza - MontepulcianoReggeli után búcsút veszünk eddigi szálláshelyünktől és ellátogatunk aPalio (a híres olasz történelmi lovasverseny) hazájába, Sienába. Alovasverseny színhelye a város főtere, a Piazza del Campo, melykülönlegességét kagylóformájának és az égbeszökő tornyának köszönheti.Dómja Olaszország egyik legjelentősebb gótikus katedrálisa. Mindeztfűszerezik szűk sikátorai, elegáns üzletei és épületei, melynek szintemindegyike már műemlék.Montepulciano előtt egy kis ékszerdobozhoz érkezünk, a csodálatostoszkán városkába, Pienzaba. Pienza a művészettörténetben a reneszánszvárosépítészet bölcsője. A 15. század közepén épült egyfajta reneszánszvárosfejlesztési mintaként II. Piusz pápa aktív ösztönzésére.Történelmi központja az UNESCO kulturális világörökségének a része.Pienzat elhagyva továbbutazunk Montepulcianoba.Egy kialudt vulkán oldalkatlanában fekszik a város, ennek is köszönhetimessze földön híres borát, a Vino Nobilet. Porte Pratótól indulófőutcája a legszebb paloták között vezet (kb. 750 méter) hosszan ésmeglehetősen meredeken a Piazza Grandéig. A tér a város legmagasabbpontján található, és itt kapott helyet a Városháza (Palazzo Communale)és a XVI. századi monumentális Dóm is.Késő délután elutazunk a szálláshelyünkre, az Umbiában található Ternivárosába, ahol 2 éjszakát fogunk tölteni.

7. nap: Perugia – Marmore vízesés - OrvietoUmbia, Olaszország egyetlen régiója, melyhez nem kapcsolódik tengerpart,azonban ez szépségéből semmit sem csorbít. Városai méltán vetekedhetneka szomszédos toszkán városokkal. Első megállónk Perugia, a tartományfőváros lesz.Az etruszk alapítású, 450-500 méter magasságú dombra épült város alattszinte teljes épségben megmaradt középkori városrész. Többszintesmozgólépcsőrendszerrel felmegyünk a városba, majd a fő látványosságokután (San Lorenzo-katedrális; Piazza IV Novembre, Perugia központi tereközepén álló gyönyörű kúttal, a Fontana Maggiore-vel; városháza, aPalazzo dei Priori) tartunk egy kis szabadidőd.A várostól elköszönve a második megállónk a Márvány-vízesés (Cascatadelle Marmore) lesz. Európa egyik legnagyobb vízesése, egyben a világlegnagyobb mesterséges vízesése is. A vezetett túra során gyönyörűképeket tudunk készíteni a három lépcsőben, mintegy 165 méteresmagasságból lezúduló vízesésről.A napunk és körutazásunk utolsó állomásaként Orvietoba látogatunk. Főbblátványossága a Szent Patrik kút (53,15 méter mély, 13 méter átmérőjű),Palazzo dei Sette (Hetek Palotája), Mór torony (Torre del Moro),Cattedrale di Santa Maria Assunta, mely Orvieto gótikus katedrálisa ésgyakran „Itália csodája”-ként emlegetik. Sétánk után egy kis szabadidő,majd visszautazás a szállodába.

8. nap: Terni – BudapestElutazás Budapestre a kora reggeli órákban. Napközbeni rövidebbmegállóink után érkezés Budapestre az esti órákban.

A részvételi díj tartalmazza: - utazást autóbusszal- szállást 7 éjszakára 3 csillagos szállodában, kétágyas szobákban- reggelis ellátást- a leírásban szereplő programokat,magyar nyelvű idegenvezetővel

Külön fizetendőek:Belépőjegyek (tájékoztató jellegű árak, a változás jogát fenntartjuk):2. nap: Cinque Terre 1 napos vonatkártya: 17 €3. nap: Pisa ferde torony (opcionális): kb. 6 500 Ft (előre foglalástigényel)4. nap: Uffizi-képtár magyar nyelvű tárlatvezetéssel (opcionális): kb. 8900 Ft (előre foglalást igényel)5. nap: Castello d’Albola borkóstolás (4 fajta bor, szalámi, sajt éskenyér): kb. 25 €6. nap: Márvány vízesés: kb. 13 €Egyágyas felár: 29 990 FtFélpanziós felár: 3 900 Ft/fő/étkezés

3*-os szálloda, Olaszország

Nyomtatás

16 474 Ft-tól / nap / utas

Egyéb információ

Időpontok, részvételi díjak (a szervező, előzetes értesítés mellett, a változás jogát fenntartja)

 Kétágyas szoba - 1 felnőtt (reggeli)Kétágyas szoba - 1 felnőtt (félpanzió)Kétágyas szoba - 2 felnőtt (félpanzió)Kétágyas szoba - 2 felnőtt (reggeli)
2018. Szep. 22.192 380 Ft / csomag
182 280 Ft / csomag
230 560 Ft / csomag
220 460 Ft / csomag
400 540 Ft / csomag
339 940 Ft / csomag
324 180 Ft / csomag
263 580 Ft / csomag

Utazás, ellátás

Utazás módja autóbusszal
Ellátás reggeli vagy félpanzió
Időtartam 8 nap / 7 éjszaka
Utazási mintaszerződés

Fizetési lehetőségek:

Ez az ajánlat 12.7% foglaló kifizetésével elvihető, a fennmaradó összeget ráér később fizetni.
Ezt az ajánlatot BANKKÁRTYÁVAL is fizetheti. Visa, Maestro, MasterCard. A sikeres tranzakciót követően az utalványt azonnal letöltheti. Majd csak a licit zárása, vagy az "Azonnali" vásárlás UTÁN kell fizetési módot választani.
BUXA: BUXA virtuális számlával rendelkezőknek. A sikeres tranzakciót követően azonnal letöltheti az utalványt. Majd csak a licit zárása, vagy az "Azonnali" vásárlás UTÁN kell fizetési módot választani.
Banki utalás: A vásárlás és a banki utalás fizetési mód választás után rögtön látni fogja az utaláshoz szükséges banki adatokat. A sikeres fizetés nyugtázását követően letöltheti az akciós utalványt.
PayPal: Akkor válassza ezt az on-line fizetési módot, ha rendelkezik PayPal virtuális számlával. A sikeres tranzakciót követően azonnal letöltheti az utalványt.
Gulliver Travel Ajándékutalvánnyal is fizethető. Az ajándékutalvány(ok) értéke a vételárból automatikusan levonásra kerül. FIGYELEM: Ez a fizetési mód utólag nem törölhető és nem módosítható!!!
Most, a jelentkezéskor csak 12.7 % foglaló fizetendő.Előleg 40% 7 nappal a foglaló utánA fennmaradó összeget az utazást megelőző 30. napig kérjük kiegyenlíteni.

Kérdezzen - A szó elszáll, az írás megmarad - Mindig írásban kérdezzen, ne telefonon!

Munkatársunk segít, ha kérdése van. Ha nem találná válaszunkat, levelezőjében nézze meg a spam, kéretlen és egyéb bejövő mappákat is, hátha ott lesz :-)

Még 1000 karakter
elküldöm
Foglalás.( lent kérdezzen )
Már több, mint 102.000 kedvezményes
wellness kupon talált gazdára a Gulliverről!
Köszönjük kedves Olvasóinknak,
Vásárlóinknak és Szállás Partnereinknek!
© Gulliver Office Kft.
hotelek, szállás, wellness,
wellness hotel, kupon, árverés
Eng.sz.: U-000903
Biztosító neve: Colonnade
Biztosítás kötvényszáma: 990 0000140
Nemzeti Adatvédelmi nyilvántartási szám: NAIH-60757

Akciós utazások, tengerparti nyaralások, hegyi és vízi túrák, városlátogatások, kirándulások. Egyénileg, vagy csoportosan.

A Gulliver Travel: a városlátogató körutazásoktól a tengerparti nyaralásokig